Vjerujete li ili ne u duhove: POGLEDAJTE VIDEO SNIMAK, SVE ĆE VAM SE SAMO KAZATI!

Vlasnica psa i danas je uvjerena da obitelj nije bila usamljena u kući

Pse ćete vrlo često zateći da zure u neku tačku i bjesomučno laju. Zna ih zaokupiti nešto u zidovima, nešto nevidljivo ljudskom oku, pa ako ste se ikad pitali šta ih u tim trenucima spopada, trebate li se zabrinuti, takve prilike imaju logično objašnjenje.

S obzirom da imaju daleko bolji vid i njuh u odnosu na čovjeka, vjerovatno u tim trenucima primjećuju prisutnost neke druge životinje oko njih, možda glodavca u zidovima ili nešto tome već slično.

Nije baš ni duh sve nevidljivo što uznemirava pse, ali ovaj video zato nema puno boljih objašnjenja. Objavila ga je tokom vikenda korisnica Reddita, kojoj niti danas nije jasno što joj je odgurnulo njenog Tuckera tokom igre, i to otprilike dva metra ispred njenih očiju.

“Prilično lud prizor. Da budem iskrena, čak nisam ni primijetila što se tačno dogodilo sve dok nisam pogledala video. Iselili smo se iz te kuće prije nekoliko godina, ali tamo je nešto definitivno živjelo uz nas.

Vjerujem da je to bila žena otprilike iste visine kao ja, odnosno moja kćerka. Naime, jedne noći sjedila sam u dnevnoj sobi i čitala na iPadu. Krajičkom oka sam primijetila da neko izlazi iz kupatila. Pomislila sam da je to kćerka i otišla je provjeriti jer se to dogodilo oko tri sata iza ponoći.

Međutim, ona je potpuno mirno spavala u svom krevetu u potkrovlju. Šta da vam kažem? Izbezumila sam se. A bilo je toga još…

Sljedeće večeri nalazila sam se u kuhinji, razgovarala na telefon i prala suđe nakon večere. Moj suprug nalazio se u spavaćoj sobi i brbljao s kćerima.

Nedugo potom ušao je u kuhinju potpuno blijed, bez imalo boje u licu. Prišao mi je i kazao: Ne znam što bih u ovom trenutku mislio. Prolazio sam pored naše spavaće sobe i pomislio kako si ti ta koja stoji uz naš krevet. Istovremeno sam te mogao čuti kako se smiješ na telefonu na drugome mjestu u kući”, napisala je ta korisnica Reddita i dodala da je porodica nedugo nakon toga odselila.

Što se tiče samog snimka, mnoge je silno zaintrigirala, a jedan korisnik odlično je sve opisao:

“Ovo je vrlo dojmljiv snimak. Prije svega, pas je očito zatečen naglim guranjem. Također, reagirao je lajanjem oko mjesta na kojem je sila nastala.

Ono što je još zanimljivije, da bi došlo do tako glatkog klizanja preko tepiha potrebna je značajna sila i pravi kut kako bi se prevladao visoki koeficijent trenja. Pas cijelo vrijeme miruje, a sila je odnekud morala doći”, zapazio je.

SNIMAK MOŽETE POGLEDATI OVDJE

 

A few years ago, something pushed our dog across the floor when my son was playing with him. He turned around and barked at whatever it was. from Ghosts