VJEČNA LJUBAV: SEDAM ZNAKOVA KOJI POKAZUJU DA ĆETE OSTATI ZAJEDNO DO KRAJA ŽIVOTA

U svakoj vezi postoji onaj presudni trenutak kada osjetite da je stvar postala ozbiljna. Obično je to nakon nekoliko mjeseci zabavljanja kada znate da biste uradili sve za osobu sa kojom ste. Ona vam je sve i nikada niste nikoga voljeli kao nju. Čini se, dakle, da je veza zaista ozbiljna, ali da li je to ljubav do kraja života pokazuju ovi znaci.

1. Spavate zagrljeni

Da li ste, i kada spavate, bliski i zagrljeni i u krevetu? Ako je tako, to ukazuje na veliki stepen intimnosti i komfora kada ste zajedno. To je dobar znak ozbiljne veze, prenosi Savršena.

2. Zahvalni ste što ih imate

Obično ‘hvala’ može učiniti čuda u vezi. Ako lako pokazujete zahvalnost svom partneru, vaša veza je definitivno veoma stabilna.

3. Imate iste teme za razgovor

Ako imate isti emotivni koeficijent i veoma dobro razumijete jedno drugo, vaša veza je sigurna.

4. Imate sjajnu hemiju u krevetu

Još jedan razlog zašto vam je veza odlična? Parovima koji i fizički veoma cijene jedno drugo je suđeno da ostanu zajedno.

5. Družite se sa drugim parovima

Znak zdrave veze je druženje sa drugim parovima. Ljude u vezi privlače oni koju su također u vezi, mnogo više od samaca. To vam poboljšava i status u društvu.

6. Ali volite i da ostanete kod kuće

Ne morate svake subote da se sredite i obilazite klubove. Vi i vaš partner znate da je odličan provod i ako se sklupčate na kauču i zajedno pogledate film.

7. Uzbuđenje

I dalje se sjećate kako ste se zadrhtali kada vas je prvi put poljubio i još uvek osjećate leptiriće u stomaku kada vas dodirne. Zato ćete se voljeti do kraja života.