Vincent Cassel: „Žene ne znaju nikoga iskreno da vole, osim svoje djece!“

Vincent Cassel, poznati francuski glumac i bivši muž Monice Bellucci, je nedavno kritikovao čitav ženski rod, optužujući žene da ne znaju iskreno da vole nikoga osim svoje djece.

“Odrastao muškarac dobro zna da žene istinski vole samo svoju djecu”, rekao je glumac u razgovoru za za magazin “Marie Claire”.

Glumac ističe da je to nešto što je oduvijek znao, te da spomenuta izjava nije proizvod ljubomore i povrijeđenih osjećaja nakon prošlogodišnjeg bolnog razvoda.

“Zaista nisam ljubomoran kada to kažem. Nedostatak ljubavi je problem tri četvrtine odraslih. Svima nama nedostaje nježnosti i pažnje. Rijetke su uravnotežene osobe, a ja nemam utisak da sam jedan od njih”.

Inače, glumac je ostao u dobrim odnosima sa svojom bivšom suprugom. Dapače, on smatra da je Monica njegova jedina prijateljica.

“Jedno vrijeme sam sve miješao. Čim bih stekao prijateljicu, morao sam da spavam s njom. Kasnije sam se oženio i moja jedina prijateljica je bila moja žena. Ona je uostalom i dalje moja prijateljica”, zaključuje Cassel.