Vikend horoskop od 29. septembra do 2. oktobra: Spremite se, biće svega!

Evo šta nam astrolozi predviđaju do ponedeljka… Spremite se za važne poruke za budućnost!

U petak, 29. septembra Venera je u Devici – što nije dobro mjesto za nju – jer je u opoziciji s Neptunom u Ribama, što se događa samo jednom godišnje, kaže astrolog Gregory Scott.

– Dakle, to je Venerin dan.- Isti dan Merkur prelazi u Vagu. U tom znaku taj planet komunikacije postaje više usmerena na druge ljude, objašnjava astrolog.

Dodaje da je Venerin dan važan zbog svoje rijetkosti i da nas opozicija Venere i Neptuna čini idealističnima i romantičnima čak i ako smo inače vrlo racionalni. U petak ćemo zato biti skloni vidjeti najbolje u ljudima.

Za petak dolazi i upozorenje da se ne obvezujemo ni na što dugoročno jer je moguće da bismo mogli zažaliti kasnije – kad Venera skine neptunovske ružičaste naočale. Ali, zato je petak odličan dan da se na bilo koji način posvetimo drugima, humanitarnom radu, dobrotvornim projektima, pružanjem bilo kakve pomoći.Mjesec u subotu prelazi u znak Vodolije i postaje zaokupljen apstraktnim konceptima, svjetskim pitanjima, pravdom, edukacijom i naukom, razmišljanjem što se može učiniti za čovečanstvo. I naš će fokus biti više na svetu oko nas, a manje na nama i našim željama, kaže G. Scott. Mesec u Vodoliji u trigonu je s Merkurom i Suncem u Vagi.

Subota je najbolji dan ove nedelje za veze, i to svih vrsta; možete unaprijediti postojeće i započeti nove, naći odgovarajućeg partnera, izaći na sastanak ili se dobro zabaviti s prijateljima, rodbinom i voljenim osobama. U subotu treba precrtati sve obaveze u rasporedu i jednostavno dan provesti u druženjima i zabavljanju, prenosi cosmpolitan.rs.

Prvi dan oktobra, u nedjelju, Mjesec u Vodoliji u inkonjunkciji je s Venerom u Devici, što je aspekt koji izaziva napetost. Mars u Devici u trigonu je s Plutonom u Jarcu. S tom kombinacijom, u nedelju ćete dobiti poruku od svemira, nešto što treba da znate, i to preko neke osobe. Neko će u razgovoru s vama ili pred vama nešto reći – i vama će ‘kliknuti’ i biće vam jasno da je to poruka za vas. Ona će biti tačna i vjerodostojna, možete je primeniti, na temelju nje učiniti neke promene koje će biti u vašu korist, kaže britanski astrolog.