Vikend horoskop: Jedan znak neka nedjelju obavezno prespava!

Zvijezde za vikend koji nam predstoji predviđaju – velike odluke, dileme i promjene!

OVAN
Vašu stabilnost moglo bi da ugrozi to što previše pomažete finansijski drugim ljudima. Trebalo bi da mislite na sopstvenu porodicu i vašu budućnost. U nedjelju ćete toga biti svjesni i možda ćete prvi put vidjeti sebe kao osobu koju drugi iskorišćavaju.

BIK
Trenutno sve prilagođavate svojim ambicijama. Zbog toga će vaši voljeni biti nesretni, a do nedjelje će se i u vama probuditi želja za mirom u porodici. Možda ćete shvatiti da je vrijeme da unesete velike promjene u svoj život, prije svega da budete češće u kući.

BLIZANCI
Ovog vikenda ćete željeti da naučite nove stvari, ali to ne znači da ćete do nedjelje već biti ekpert. Dajte sebi vremena za učenje i ne preopterećujte se informacijama. Smanjite vrijeme provedeno na internetu.

RAK
Ako se neka vama bliska osoba ponaša drugačije, moguće je da se osjeća zanemareno. Možda previše vremena provodite na društvenim događanjima. Očekujte da će zanemarena osoba uraditi nešto nepredvidivo da vam na to skrene pažnju.

LAV
Želja za promjenama se iznenada probudila u vama! Upoznajte se sa inovacijama u vašem spektru interesovanja. Ovo može dosta popraviti vaše raspoloženje, pa biste već do nedelje mogli da napredujete u promijeni na finansijskom planu.

DJEVICA
Ponašanje vašeg partnera odraz je vašeg ponašanja prema njemu. Možda se otuđio, jer u posljednje vreme ima premalo vremena da se posvetite jedno drugom. Ako vam je potreban novac – obratite se svojim najbližima i iskreno im recite kakva je situacija.

VAGA
Vaš novac može biti povjeren nekome ko ne zna sa njim da rukuje. To će učiniti da se osećate nervozno u vezi sa stanjem vaših finansija. Takođe, može doći do iznenadne promene kamatnih stopa ili uslova finansijskog ugovora, koji će vas izbaciti iz takta.

ŠKORPIJA
Postoje ljudi sa potpuno različitim pogledima na život od vas i jedno takvo suočavanje možda će vas potresti. Najgore u cijeloj ovoj situaciji, ali ujedno i najbolje jeste da ćete shvatiti da je vaš pogled do sada bio pomalo uzak. Suočite se sa svim predrasudama.

STRIJELAC
Moguće da će vam poslovna dešavanja ili nepredvidivi šef pokvariti vikend. Znamo da vam je trenutno najpotrebniji vikend odmor, u udobnom domu i sa porodicom, ali… Možda je baš vrIJeme da napravite neke promJene na poslu i suočite se sa svim što vas muči.

JARAC
Vikend je pravo vrijeme da vama bliskoj osobi skrenete pažnju da vas njegovo neprijatno ponašanje uznemirava. Vjerovatno je malo nekonvencionalnija osoba od vas i to je problem, smeta vam što ne radi u životu stvari po pravilima.

VODOLIJA
Prestanite da oklijevate, jer ćete propustiti dobru priliku. Pred vama su neke nove mogućnosti, koje su vam i dalje veoma strane, ali mogu vam pomoći da postignete ono što želite. Iskoristite trenutak.

RIBE
Petak i subota će donijeti malo tenzije u vaš život, ali nedjelju ćete provesti u avanturističkom raspoloženju. Razmotrite neke alternativne perspektive, bilo da je u pitanju odnos sa partnerom ili posao.