Vikend horoskop: Jedan znak da se oslobodi “emotivnih kočnica” koje ima i osloni na svoja osjećanja!

Kuda nas vodi praznična euforija? Nova godina se polako približava, a koje znakove ovog vikenda drma čuvena “groznica” praznika provjerite u vikend horoskopu!

OVAN: Nerazumijevanje u dogovoru sa saradnicima prolongira dalje planove i zajedničku akciju koju imate. Ukoliko vas opterećuju nove dileme ili emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na uzajamnom dokazivanju istine. Bilo bi dobro da, ovaj vikend, provedete zajedno.
BIK: Stalo vam je da zavedete novi režim u svojoj okolini i strogo ocjenjujete nečije ponašanje. Sve svoje obaveze želite da privedete kraju i u tome ćete uspjeti. Izbjegavate osjetljive teme koje suviše iritiraju voljenu osobu. Prilagodite svoja emotivna interesovanjima zajedničkim potrebama jer dobijaćete mnogo više.
BLIZANCI: Želite da ispoštujete neki zajednički dogovor, ali primjećujete da partner ima drugačija interesovanja ili kao da smišlja neke tajne planove. Možda sve samo umišljate. Savjetujemo vam da vikend “rezervišete” za vaše prijatelje, i na taj način otklonite “crne misli” koji vas danima muče, piše dnevno.rs.

RAK: U susretu sa saradnicima djelujete sumnjičavo i zadržavate određenu distancu. Ukoliko se previše protivite nečijoj volji, očekuju vas otežavajuće okolnosti. Stvari koje okupiraju vašu pažnju ne nailaze na znak odobravanja kod bliske osobe. Ne želite da se pomirite sa odbijanjem i uporno zagovarate svoje ideje.

LAV: Potrebno je da se dobro informišete o različitim poslovnim aspektima. Stvari koje činite bez nečijeg znanja predstavljaju rizik za posao. Neko vam daje do znanja da očekuje vaše razumevanje i veću privrženost, posebno ako se zateknete u intrigantnim situacijama. Jasno vam je da ne možete svima da udovoljite.
DJEVICA: Novi događaji ili promjene na poslovnoj sceni mogu da vas dovedu u pomalo neprijatnu situaciju. Partner pokušava da vas oraspoloži svojim idejama, ali vi reagujete na suprotan način i tražite drugačiji vid emotivnog podsticaja. Nerazumijevanje uzrokuje dodatne probleme ovog vikenda.

 

VAGA: Upotrijebite svoju praktičnu pamet i iskustvo u onoj mjeri koliko je potrebno da zaštitite poslovne interese. Potrudite se da obradujete svog partnera uz prigodne manire i sa nekim neobičnim idejama. Sve može da izgleda drugačije kada se predstavi u romantičnom raspoloženju i uz emotivne tonove.
ŠKORPIJA: Potrudite se da ostavite dobar utisak na svoju okolinu. Nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak ili neki vid korisne reklame. Nedostaje vam emotivni podsticaj, ali vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez iznenađenja zarad sebe, ali i okoline.
STRIJELAC: Poslovne primjedbe koje vam neko upućuje treba prihvatiti sa određenom rezervom. Postoji osoba koja u vama pokreće raznovrsna interesovanja ili romantične želje. Slobodno uživajte u svemu što vam pričinjava novu radost i iskreno zadovoljstvo.

 

JARAC: Znate da ostavite ozbiljan utisak na okolinu i da organizujete svoje saradnike na zajedničku akciju. Potrudite se da zadovoljite različite kriterijume ili interesovanja. Potrebno je da se oslobodite od nekih “emotivnih kočnica” koje imate, posebno ako vas na to inspiriše bliska osoba. Oslonite se na svoja osjećanja pri rješavanju dilema.
VODOLIJA: Ukoliko se vaši poslovni interesi ne poklapaju sa zajedničkim ciljevima, ne budite sujetni. Važno je da ostvarite kompromisno rješenje. Nema razloga za osjećaj nesigurnosti koji vas navodi na prikrivanje istine. Pokušavate da ostvarite dvostruku ulogu pred voljenom osobom, ali to nije nimalo lako.

RIBE: Rizik ima dvostruki efekat, razmislite o mogućim posljedicama. Nema potrebe da unosite dodatnu sumnju ili emotivnu tenziju u zajednički odnos sa bliskom osobom. Sreća vam se osmehuje ako pravilno složite sve kockice u mozaik.