Vidovnjak napravio fotorobota: Ovako izgleda Jelenin ubica

Vidovnjak Zlatko Šumadijski, poznatiji kao Kosmajski Vilenjak, predviđa veliki obrt u medijski najpraćenijem slučaju u Srbiji i tvrdi da je krvnik Jelene Marjanović blizak prijatelj ili rođak Marjanovića!

On je ekskluzivno za „Alo!” uradio fotorobota pjevačicinog ubice i prognozira da će monstrum biti uhapšen u februaru ili martu naredne godine.

– Ubica pjevačice Jelene Marjanović nalazi se najvjerovatnije u Austriji ili Švicarskoj! To je neko ko je blizak porodici Marjanović i neko ko ih dobro poznaje. Moguće je čak da je to neko od rođaka Marjanovića! Ubica će biti otkriven u februaru ili martu 2018. i to će izazvati veliku medijsku pažnju! – tvrdi Zlatko Šumadijski.

On daje opis ubice i iznosi viđenje o tome zašto je ubica digao ruku na Jelenu.

– Jelenu je ubio neko iz osvete! To kazuje njen horoskop, kao i horoskopi ostalih ukućana. Kada sam pogledao Jelenine oči na jednoj fotografiji, javila mi se vizija ovog čovjeka. To je bilo iznenada i odmah sam nacrtao njegovo lice. Tunjavog je izgleda, ali je podmukao i perfidan.

Ima frizuru koja je nalik čirokani. Znam da se osvetio Marjanovićima. Naprosto, osjećam da je u slučaju ubistva pjevačice u pitanju osveta! Ništa drugo nije razlog. Nisu u pitanju ni reketaši, ni muž, ni svekrva. Marjanovići nemaju veze sa ubistvom pokojne Jelene! Zoran nedužno leži u zatvoru i on definitivno nije ubio Jelenu! – uvjeren je Zlatko Šumadijski.

Vidovnjak navodi da Jelenina svekrva nije ni na koji način umiješana u zločin i da joj se ne mogu pripisti odlike zle osobe.

– Zorica Marjanović nije ni gatara, ni šamanka, ni vlaška vračara. Ona je ubijeđena u neke svoje vizije, koje možda imaju malo paganskog i ritualnog. Međutim, to je beznačajno i možda bi bilo dobro za rijaliti program. Zorica bi tako išla uz Vesnu Rivas, podjednako su jake i bitne u svojim „darovima od boga”, kako vole da kažu. Ne treba od Zorice Marjanović praviti zlu ženu, monstruma. Ne treba od članova te porodice praviti čudake i oličenje nečeg nenormalnog. Takvi su kakvi jesu. Ima mnogo čudnijih i uvrnutijih porodica. Za Zoricu mogu da kažem da je osobenjak i da vjeruje u nešto, ali ni sama ne zna u šta! Mislim da je na njih bačena anatema zbog nečega što nisu učinili. Nisu oni ni sektaši ni ubice. Malo jesu čudni, pa šta s tim? Poznajem mnogo čudnije i opasnije ljude! – kaže vidovnjak na kraju razgovora.