Vidovnjaci i astrolozi o misterioznoj smrti Davida Dragičevića: KO JE UBIO NESRETNOG MLADIĆA I ŠTA ČEKA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA?!

U skoro haotičnoj situaciji, kada je Dodikov režim „ućutkao“ demonstrante, a narod sve više gunđa, odlučili smo kontakirati poznate astrologe i vidovnjake. Zanimalo nas je šta oni „vide“ i predviđaju – da li će se ikada saznati istina o tragičnoj pogibiji Davida Dragičevića, kako će završiti njegov otac Davor Dragičević, a šta očekuje Draška Stanivukovića, sve omiljenijeg mladog političara u BiH, a istovremeno i sve omraženijeg kod vladajućih režima, naročito u RS-u.

Misteriozna smrt 21 – godišnjeg studenta elektrotehnike iz Banja Luke Davida Dragičevića, zbog kojeg mjesecima hiljade ljudi demonstrira Banja Lukom, dugo je u samom vrhu svjetskih „top vijesti“.  Devetomjesečni nemiri represivnim metodama aktuelnog režima u RS-u su krajem prošle godine zaustavljeni. Na sceni su hapšenja, progoni, optužbe, pravdanje, treniranje strogoće ali i živaca, taktičko nadmudrivanje, nestanci pojedinaca… Prividno je na ulicama Banja Luke stvoren mir, ali gnjev naroda kao da raste. Pitanje je časa kada će sve eksplodirati.

Duh misteriozno ubijenog  Davida Dragičevića nadvio se nad Banja Lukom, cijelom BiH, pa i regionom. Traži pravdu, nikako osvetu!

–          David je anđeo, Božiji dar koji će iznjedriti dobro na ovim prostorima. Nevin je stradao u cvijetu mladosti. To je Božija volja; žrtvovan je da bi ga jednog dana narodi slavili kao spasitelja i sveca – kazala nam je sarajevska vidovnjakinja Beba.

Podsjetimo, nestanak Davida Dragičevića je prijavljen policiji 18. marta 2018. godine. Četiri dana kasnije, 22. marta njegovi roditelji su ponudili novčanu nagradu od 100.000 KM za informaciju o njemu, a u potragu po banjalučkim naseljima su se uključili i građani. Tek 24. marta oko 11,45 časova Davidovo tijelo je pronađeno na ušću pritoke Crkvene u rijeku Vrbas kod tvrđave Kastel u Banjaluci.

Prvobitnom policijskom istragom je utvrđeno da je smrt nastala utapanjem, ali bez elemenata krivičnog djela, da bi tužilac nakon tri mjeseca, 28. juna 2018, donio naredbu o sprovođenju istrage protiv nepoznatih počinilaca zbog osnova sumnje za ubistvo.

Tome je direktno zaslužna istrajnost njegovih roditelja da dokažu da smrt njihovog sina nije slučajna. David je sahranjen 7. aprila 2018. godine u 14 časova na banjalučkom Novom groblju.

David Dragičević bio je 21-godišnji student elektrotehnike. Rođen je 31. januara 1997. godine, a nestao je u noći između 17. i 18. marta 2018. godine, nakon što se udaljio iz porodične kuće prema centru grada.

Policija je iznijela nekoliko verzija, tužilaštvo ništa ne poduzima, nezadovoljni roditelji, uz koje je nekoliko hiljada Banjalučana svakodnevno javnim okupljanjem tražilo „pravdu za Davida“ ne posustaju, čak ni nakon što su krajem prošle godine aktuelne vlasti RS-a represivnim mjerama spriječile proteste grupe „Pravda za Davida“. Doduše, razočarani su u Banjalučane; njih je blizu 180.000 nastanjeno u „gradu na Vrbasu“, u kuloarima daju podršku Davoru Dragičeviću, ali ne izlaze na ulice!

U skoro haotičnoj situaciji, kada je Dodikov režim „ućutkao“ demonstrante, a narod sve više gunđa, odlučili smo kontakirati poznate astrologe i vidovnjake. Zanimalo nas je šta oni „vide“ i predviđaju – da li će se ikada saznati istina o tragičnoj pogibiji Davida Dragičevića, kako će završiti njegov otac Davor Dragičević, a šta očekuje Draška Stanivukovića, sve omiljenijeg mladog političara u BiH, a istovremeno i sve omraženijeg kod vladajućih režima, naročito u RS-u.

Astronumerolog Damir Igor: ISTINU ĆE SKUPO PLATITI NARUČIOCI UBISTVA U 2020. GODINI

– U trenutku postavke pitanja, Ascendent se našao u znaku Lava, koji predstavlja snagu, hrabrost, ali i životnu radost, kakva karakterizira mlade ljude. David je predstavljen Ascendentom i vladarem Ascendenta Suncem koje je u Jarcu. Sunce je oslobođeno aspekata, što govori da je David posjedovao ogromnu snagu i hrabrost, samim tim odsustvo bilo kakvog straha.

Sunce, se ne vidi sa Ascendentom, što govori da je David bio podložan vrbovanju od strane institucija i određenih, tradicionalnih političkih grupa, koje ne žele promjene (Sunce u Jarcu). To što Sunce (svijest i osobenost) ne vidi Ascendent (rađanje, fizički život) jedan je od jasnih indikatora nerasvjetljenog ubojstva.

Obzirom da su u pitanju znaci moći, Lav i Jarac, to da ubojstvo bude rasvjetljeno ne odgovara moćnicima određenih državnih i političkih struktura. Inače, ako se dva tijela, dvije astrološke tačke ne vide, to znači i laž i manipuliranje. Suprotna strana je prikazana Descendentom (vrh 7. polja) i njegovim vladarem. Descendent je u Vodenjaku, a vladar je Saturn u Jarcu. Saturn je planet koji predstavlja vlast. Ne Sunce, kako astrolozi kažu, jer je Sunce energija Stvoritelja u našoj galaksiji i naša svijest. A, vlast nije stvoritelj. Saturn je vlast ili politička struja koja ima značajnu ulogu u vlasti. To što je Saturn u Jarcu, u svome sjedištu govori o značajnoj ulozi u vlasti, a vrlo moguće je da se radi i o vrhovnoj vlasti.

Kosignifikator pitanja je Mjesec, koji je vladar 12. kuće, koja prikazuje tajne neprijatelje. Taj Mjesec je u izgnanstvu, tj. u znaku Jarca, gdje je Mjesečevo izgnanstvo. Mjesec ide u 6. kuću koja simbolizira visoko nečasne radnje i aktivnosti tajnih neprijatelja, kao što je npr. praćenje i ubistvo. Mjesec je u konjunkciji sa Ketuom, što govori o moćnom neprijatelju, kome se bliži velika propast. Ta propast će se vrlo brzo dogoditi. Davidovo ubistvo će utjecati na propast neprijatelja, u velikoj mjeri.

O ishodu istrage nam govori to što će Saturn doći u konjunkciju sa Ketuom u znaku Jarca. Konjunkcija Saturna i Ketua donosi obrte i transformacije u istrazi. U ovom slučaju u korist pravde i istine, jer je Saturn u svome sjedištu. Kada gledamo ishod, gledamo i 4. kuću. Vrh 4. kuće je u znaku Škorpiona koji predstavlja smrt i transformaciju, vladar je Mars koji je u znaku Ovna, na mjestu svog sjedišta u 8. kući i u konjunkciji sa vrhom 9. kuće (pravda, Zakon). Sve je jasno. Ostaje još da se ostvari perfekcija Saturna i Ketu-a, kao i da Merkur napusti tenzičan aspekt sa Marsom, koji predstavlja ogromnu borbu za pravdu.

Također, Mars će se naći u kvadratu sa Saturnom, kojim je prikazana suprotna strana, što govori o novim represijama od suprotne strane. Ali, konjunkcija Venere i Jupitera, kao i to što su 3 planeta u svome sjedištu, neupitno govori o tome da će ishod biti pozitivan. Istina će se otkriti, krivac će odgovarati.

Po Davorovom horoskopu se vidi da će se konačna pobjeda ostvariti u periodu od 2020. – 2021. godine. Samo neka nastavi, posjeduje sjajne logičke i retoričke sposobnosti. Takva lakoća u razmišljanju i izvođenju zaključaka je rijetkost. Što se oca tiče, savjet je da u narednih godinu dana obrati veću pozornost na svoje energetsko stanje. Obavezne kontrole vezano uz čitav kardio-vaskularni sustav. Što se tiče njegove trenutne lokacije, horarni horoskop kaže da je on na sigurnom i da mijenja boravište iz časa u čas.

Rezime: David je ubijen od strane moćne političko-mafijaške grupacije (organizacije), koja je ili na vrhu vlasti ili dio vlasti. Istina će se otkriti, a krivac će odgovarati. To će ih koštati ogromnog političkog, ekonomskog i statusnog debakla. Naredni mjeseci donose velike promjene u istrazi. Mnogo borbe za pravdu, mnogo velikih turbulencija i nemira, mnogo opstruiranja procesa, porodica je pod velikom prismotrom. Ali, istina će izaći na vidjelo, što je najvažnije. Posebno je značajan period od 3. i 4. mjeseca2019. kada Saturn bude u konjunkciji sa Ketuom. Ne donosi konačno razrješenje, ali itekako vodi ka konačnoj istini.

Ubojice će biti kažnjene u roku od 2 do 2,5 godine, zasigurno prije, ali najkasnije za 2,5 godine. Bit će kažnjena cijela jedna politička grupacija koja stoji iza svega, pa naravno i ubice. Za razliku od mnogih mističnih ubojstava, kao što je npr. ubistvo estradne umjetnice Jelene Marjanović, i mnoga druga, ovo uistvo će se vrlo jasno riješiti i utjecat će ekstra pozitivno na društvene promjene, kako u BiH, tako i na čitavom Balkanu.

E sad, ono što mnoge zanima u ovom trenutku je – Gdje je Davor? U trenutku postavke pitanja Ascendent se nalazi u znaku Rak, i Ascendent je u konjunkciji sa Rahuom. Ovo je konztelacija koja jasno govori o promjeni mjesta boravka. Ascendent u Raku i vladar Mjesec u Vodenjaku u 7. kući, kojom Mjesec vlada u prirodnom horoskopu, govore da je David u društvu bliskih osoba. Kako je Mjesec u Vodenjaku, onda su to osobe, kojima doista vjeruje. Uz sve ovo, uzevši još u obzir to da je Mjesec imao aspekt sa Venerom u 5. polju, prisustvo osobe s kojom je dublje emotivno povezan je vrlo izraženo. E, sada, ne bih da tvrdim o tome, u kom svojstvu, može biti i u partnerskom i u obiteljskom. Gledajući kretnje Mjeseca od posljednjeg Mladog Mjeseca, Davor je promijenio svoje mjesto boravka 1-2 puta, od kad je otišao. Na ovoj lokaciji gdje je sada trebalo bi se posebno pripaziti. Nije daleko, nalazi se zapadno od svog kantona. Ali, nije daleko. Sve će biti u redu, samo da povede računa o zdravlju, posebno kardio-sustav, s kojim bi mogao imati većih problema u narednoj godini.

Vizionar Rade Živanović: DOBRO IZREŽIRAN SCENARIO SA ZAPADA

– Otac nesretnog mladića, Davor Dragičević, uprkos ličnoj tragediji koju je doživio, iz cijele ove priče će izaći kao pobjednik jer će dokazati da mu je sin ubijen i da nije bio ni lopov ni narkoman. David je brutalno likvidiran. Davor će cijelu istinu uspjeti razotkriti i javnost će saznati ko stoji iza ubistva, ko ga je ubio, kad i zbog čega.

Skupovi koji se održavaju, “Davidova pravda”, vidim da će dokrajčiti vladavinu Milorada Dodika. Trenutno, vidim da se Davor nalazi sakriven u BiH, tačnije u ambasadi Velike Britanije u Sarajevu. On je dobro čuvan. Postaće simbol otpora, herojstva i pravde. Do kraja 2020. se rješava slučaj Davida Dragičevića, ubice će biti privedene, a Republika Srpska će prodisati doslovno, što zbog dobijanja pravde što zbog oslobađanja od diktatorske vladavine Milorada Dodika.

Znači, ja ne vidim da je mlađahni David išta zgriješio, ovo je dobro izrežiran scenario zapadnih sila, a sve sa ciljem da se razmontira Republika Srpska ovakva kakvu znamo. Nesrećni David je ispao obični pijun, ni kriv ni dužan.

 Vidovita Lea: DUGO ĆEMO ČEKATI NA ISTINU

Što se tiče Davida, na žalost još dugo ćemo čekati istinu o Davidovim ubicama. Moje karte „vide“ mlađeg momka, koji je to uradio „po zadatku“.  I ubijeni mladić, i njegov ubica su žrtve moćnih ljudi u svijetu politike i prljavog biznisa.

Što se tiče Davora Dragičevića, on će nastaviti svoju borbu za istinu. Psihički, karakterno i fizički je jaka ličnost, nije osvetoljubiv, nije karijerista, ali jeste pravdoljubac. Kao ucvijeljeni roditelj on samo želi istinu i pravdu za sve nepravde u današnjem društvu,  ali teško da će dočekati svjetlo na kraju tunela.  Mislim da će napustiti Banja Luku i BiH, jer će biti preveliki pritisak na njega. I njegov život je u opasnosti…

 Vidovita Beba: PROŠAO JE ISUSOVE MUKE

Davidova smrt nije slučajna ili nesretan slučaj. On je ubijen! Dijete je, kako se kaže u narodu, prošlo „Isusove muke“. Zvjerski je ubijen, a mučki uvučen u cijelu ovu priču. Ubili su anđela, nedužno i veoma pametno dijete. Nekome kao da je smetala njegova pamet! Optužili su ga da je otkrio tri velike državne tajne…

A ne znaju da su ubistvom Davida, ubili sebe. Ovo dijete je puno znalo, kao da je otkrilo neke tajne moćnika u RS-u i nekih država iz EU. Nisu Davida ubili Dodikovi ljudi, oni su bili izvršioci udružene međudržavne ekipe.

Mlađani David je otišao pod zemlju, u rajske dvore. Svevišnji u mladosti uzima samo najljepše, najplemenitije i najpametnije. Ovozemaljske Davidove muke su nagrađene na onom drugom, pravednijem svijetu.  A jednog dana i na ovom svijetu će se ljudi klanjati i moliti se za Davida, šetat će njegovom ulicom u centru Banja Luke. Hoću reći, da će doći vrijeme kada će se saznati istina, kada će narod, vođen bolnom istinom o Davidovim mukama, krenuti u osvetu. Tada dolazi vrijeme mira, ljubavi, harmonije i procvata na svim poljima. Davidove ubice i naručioci će pokušati pobjeći iz zemlje, ali će ih izdati današnji saveznici u ovim prljavim igrama.

Njegov otac je za sve u pravu. Spasio ga je jedan uniformisani prijatelj. U „minut do dvanaest“ mu je javio da žele i njega da ubiju, te da se skloni na sigurno. Taj savjet je sačuvao Davoru glavu. Ali on je i dalje u životnoj i zdravstvenoj opasnosti. Moj savjet je da nikako ne ide u domaće bolnice, naročito na području RS-a. Otrovat će ga!

Ponovo naglašavam Davor Dragičević nije nimalo u sjajnoj situaciji. „Vidim“ mu bolesnički ili zatvorski krevet.

Saša Joka i Martina Roško, tarot tumači iz Zagreba: DAVIDOV OTAC ĆE ZAVRŠITI NA PSIHIJATRIJI!

– Prije nego smo otvorili karte, moramo naglasiti da nismo bili putem medija upućeni u dešavanja. Saša je nešto načuo putem vijesti, skroz malo i površno, ja nisam ništa. Kroz karte mi je ispalo ovako, da se ubistvo desilo radi ljubavi, radi neke ženske osobe. Ili je ta žena bila zauzeta pa je David nastradao radi toga ili je kćerka nekog imućnog čovjeka upetljanog u kriminal, kome se nije svidjelo da mu kćer bude u vezi s Davidom.

Karte dalje govore da je Davidovo ubistvo bilo plaćeno, ubica je naručen i plaćen.

Karte ne podržavaju priču da je on hakirao račune političara, priča o hakovanju bankovnih računa je izmišljena, da se ne bi saznala prava istina. On je bio u vezi sa kćerkom ili ženom nekog kriminalca, saznao je neke informacije, i karte pokazuju jednog starijeg čovjeka kojemu je David išao prodati te informacije. Znači, kroz tu vezu, sa ženom ili kćerkom nekog mafijaša, David je vidio nešto što nije smio vidjeti ni znati, odlučio je to unovčiti, a spriječen je likvidacijom. Karte pokazuju da je dečko izbačen iz auta na sred ceste, mrtav. On je ubijen na drugoj lokaciji pa je dovežen na mjesto gdje je pronađen, i tu je izbačen iz auta. Ubio ga je muškarac dobi između 40 i 45 godina.

Tarot je dosta mutan, ali dva puta je otvaran na sve aktere i opet je najnaklonjeniji ovoj verziji – da se sve odigralo kroz žensku osobu, koja se sad pritajila. Policija je zataškala sve moguće dokaze o ovom slučaju, što govori koliko je moćan naručioc ubistva. Za ubistvo će se ipak odgovarati, opet tarot pokazuje žensku osobu, ona će biti ključan svjedok u otkrivanju istine.

Vidim kao kroz maglu Davidovog oca koji na sve načine pokušava saznati istinu,  vidim da je i novcem pokušao doći do istine, kupovanjem informacija. Karte kažu da će Davor opet biti zatvoren, privođen, otvorena je mogućnost i da završi u ludnici, jer ovo neće moći podnijeti. On će nastaviti borbu za svog sina, kopaće i dalje za istinom, sve dok ne bude smješten u neku psihijatrijsku ustanovu.

Karte pokazuju da je živ, da će se uskoro obratiti javnosti, ali neće otkriti gdje se nalazi jer se boji za svoju sigurnost. U tom kontekstu, nezahvalno je da i mi govorimo gdje se čovjek nalazi, ali sasvim izvjesno je da je na sigurnom mjestu. On zna više nego što otkriva javnosti.  Davidov otac će možda poluditi, pod velikim je pritiskom, najvjerovatnije će biti smješten u neku psihijatrijsku ustanovu.

Javnost će saznati istinu ali ne još. Karte kažu da, ali ne i kad.

Astrolog Milan Ristanović: ZAKULISNE IGRE

– Zvijezde kažu da David  nije zaslužio da ga svojom prekomjernom bahatošću tako pretuku da izgubi život. To je jasno svakom i nažalost nije prvi put ne samo u Banjaluci nego svuda. Jednom će sigurno neko odgovarati za to. Istina će kao i u većini ovakvih zakulisnih radnji – dobrano kasniti.

Otac Davor je veoma nesrećna i protivurječna osoba. On je permanentno između neba i zemlje, nikad čvrsto na tlu. Hrabar i očajan čovjek, koji će u magnovenju staviti dinamit ispod svoje kuće. Idealista, hipohondar i veoma neobazriv. Vječito je na ivici, bojim se da bi se mogao strmoglaviti. Možda će završiti na psihijatriji. Trenutno se David krije kod prijatelja, ali pomalo sumnja i u njihovu odanost, pa će mijenjati lokacije tako da mu i policija ali i “zvijezde” ne uđu u trag.

 

Kada Radetinac: TAJ MOMAK JE UMIRAO U VELIKIM MUKAMA

U mojoj karijeri susretala sam se sa veoma bolnim i tragičnim sudbinama. Mnoge misterije i zagonetke sam otkrila ili bar približila istini. Kad pogledam Davorovu zvijezdu srce mi se kida na komade. Ubili su nedužno dijete. Bezdušnici i moćnici! Nisu ga ubili metkom u čelo, nego su ga mučili. Momak je umirao u velikim mukama. On je imao neke tajne podatke koji bi mogli donijeti štetu jako moćnim ljudima iz vrha politike.

Njega su mučili „lešinari“ a napola mrtvog su dali u ruke mladim ljudima koji su imali zadatak da ga dokrajče tako što će ga baciti s mosta u rijeku! A htjeli su da ga bace u septičku jamu, pa su u zadnji čas odlučili da u cijelu priču uvuku Davidovog prijatelja, koji mu je povjerio neku istinu. On je to dalje proširio…

Za Davidovog oca Davora mogu reći da je neumoran. On i nije bio u nekim situacijama sjajan otac, ali sada jeste. Kroz borbu za istinu o tragediji svoga sina, on se bori i za pravdu. Ima prikrivenu i javnu podršku naroda i prijatelja. Neki su ga ljudi izdali, imat će još izdaja i razočarenja. Ali, će dočekati da pravda pobijedi!

Bijeli mag Ado Sarajlija: DAVIDOV UBICA IMA KRIM DOSIJE

Nažalost, nepovratno je izgubljen jedan mladi život i veliki potencijal. Veliki grijeh je učinjen u Banja Luci. Neoprostiv grijeh koji će kad tad biti kažnjen i nažalost, plaćat će ga nedužna koljena Davidovih ubica. Momku je presudila mlada osoba koja je duboko zaglibila u sukob sa zakonom. On je to morao uraditi… Zapravo, taj mladi ubica i nije ubica, on je samo završio posao monstruma koji su Davida mučili i iživljavali se nad njim. Sve je to zbog velike materijalne koristi. U igri je novac, koji ubijenom Davidu ništa nije značio…

On je imao sve, i novac, i pamet, i talenat. Njegov ubica je sa podobrim krim policijskim dosijeom. I to će se saznati do kraja ove godine.

Što se tiče Davidovih roditelja, njih je sinova tragedija zbližila. Trenutno su u prividno dobrim odnosima, ali ni to još neće dugo potrajati. Davor Dragičević psihički tone, na granici je nervnog sloma. Uz to stalna je meta režima, koji pokušava na sve moguće načine da ga ućutka.

Nina Zuko, tarot majstor: SUDBONOSNIH NAREDNIH PET MJESECI ILI PET GODINA

Nina Zuko

– David je nažalost mrtav i ne vidim da će se njegov ubica ikada pronaći. Što se tiče njegovog oca, on će nastaviti tražiti pravdu za svog sina, istinu, ali će tapkati u mjestu. Do istine neće doći. Situacija je takva da tarot ukazuje veliku opasnost i za Davora, i kod njega vidim smrt na broj upet, što može značiti pet dana, pet mjeseci ili pet godina, ali najprije pet mjeseci. Mnogo je loših ljudi oko njega.

Za ubistvo Davida Dragičevića apsolutno ne vidim da će bilo ko odgovarati, ali vidim da će za deset godina istina o svemu ovome procuriti. No, već tada, malo će koga ovaj slučaj zanimati. Inače, sve ovo je, tarot pokazuje, jako zamršeno. David je znao neku veliku tajnu koja povezuje mnogo ljudi, i on je zato ubijen.

 

 

Da li je u ovoj pjesmi David predvidio svoju smrt

David Dragičević je imao dara i za stihove i muziku. Pisao je to za svoju dušu. Ko je tada mogao naslutiti da će njegova pjesma „Klinac u getu“, koju je napisao prije pet godina, postati  himna pokreta i grupe “Pravda za Davida”.  U ovim stihovima  nastradali mladić kao da je zloslutno predvidio svoju sudbinu.

Klinac u getu

Odrasti u mom kraju teško je

sve sto radiš grešno je

biti častan, smiješno je

ali shvati od ulice ne možeš pobjeći

svaki put će te stići problem ali veći

samo najjači prežive a njih je malo

čuju se sirene brate, srce mi je stalo

ali to je već ovdje postalo normalno

džukci kruže, hapse mi usporimo igru po malo

kad prašina se slegne, kraj postaje još gori

nakon par minuta opet mobitel zvoni

ako ne znaš igru, progutaće te noć

jer ovdje brate samo diler ima moć

ne osjećam se više kao ista osoba

zgadio sam se sebi, a kako i ne bi

uzimaš gotivu da smakne realnost

kada si trijezan tad dohvati te stvarnost

osuđeni na propast od vremena davnoga

stalno smo u nebu bez ikakvog razloga

a ni ne znamo da smo dno dotakli

osjećaj da smo na vrhu a nismo se pomakli

vucaramo se stalno po istim blokovima

izlaz nam je brate samo u onim flokovima

ista lica sa problemom u glavi

sa zamagljenim ciljem u umom na travi

adolescent bez cilja u životu,

prodaje paketiće da zabo bi stotku

ali ovaj put je jednosmjerna ulica

il’ ideš u sanduk il te dočeka sudnica.

Izgleda da neću daleko stići

jer sam ja samo pijun u ovoj priči

ne idem nigdje načinio sam štetu

ja sam samo još jedan klinac u getu.

GDJE ĆE I KAKO ZAVRŠITI DRAŠKO STANIVUKOVIĆ?

 Imao je i nekoliko anonimnih prijetnji, te upozorenja da „skrati jezik“ jer bi ga mogao „pojesti mrak“. Međutim, on ne posustaje. Da li će izdržati? Šta ga čeka u narednom periodu? Hoće li na kraju „ostati bos ili postati hadžija“? Evo šta kažu astrolozi i vidovnjaci:

Rijetke su osobe koje imaju i hrabrosti, i umijeće da u današnje vrijeme korumpiranih i opasnih političara pokušavaju da pokrenu u BiH toliko potrebne reforme u svim društvenim segmentima. Draško Stanivuković svojim britkim jezikom, smjelo i odvažno javno ukazuje na sve malverzacvije i mahinacije, prije svega političara u Republici Srpskoj. Pokušava da zemlju bezakonja i anarhije uvede u svijet pravde, propisa i zakona.

Priča se da ekonomsku zaleđinu ima u bogatoj porodici, politički je aktivan u opozicionom PDP-u. Za aktuelni režim u RS-u danas je Draško najomraženija osoba, a u narodu sve omiljenija.

Draško Stanivuković je rođen 21. maja 1993. godine u Banjaluci. Odmah poslije punoljetstva, zaplovio je i u političke vode. U maju 2014. godine postao je član Partije demokratskog progresa. Bio je najmlađi kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske na izborima 2014, a već 2016. je postao i najmlađi odbornik u Skupštini grada Banjaluka.

Predsjednik je i nevladine organizacije “Budi Drugačiji”, koja iza sebe nosi mnogobrojne humanitarne akcije. Inicijator je jedne velike humanitarne akcije “Izgubila životnu bitku, pobijediće Laforinu bolest”, kojom je omogućio prikupljanje novčanih sredstava za pronalazak lijeka i povratak nade svoj djeci oboljeloj od ove rijetke bolesti.

– Ne želim da se bavim samo politikom. Naprotiv, politika je način da običnim ljudima, nesretnima, bolesnima i majkama RS-a i BiH omogućim lagodniji život. Svi koji me poznaju uvjerili su se već da ja nisam od onih koji pričaju u prazno, ja ljubav prema svom gradu i svojim sugrađanima realizujem kroz razne akcije – izjavio je prije dvije godine Stanivuković.

Aktivno su uključio i u borbu za dokazivanje istine o mitserioznoj smrrti Davida Dragičevića, zbog čega je u nekoliko navrata hapšen, te premlaćivan u policijskoj stanici Banja Luke. I finansijski ga aktuelni režim u RS_u i Banja Luci iscrpljuje. Prema nezvaničnim informacijama, u zadnjih nekoliko godina mu je izrečeno novčanioh kazni u iznosu od nekoliko desetina hiljada maraka.

Imao je i nekoliko anonimnih prijetnji, te upozorenja da „skrati jezik“ jer bi ga mogao „pojesti mrak“. Međutim, on ne posustaje. Da li će izdržati? Šta ga čeka u narednom periodu? Hoće li na kraju „ostati bos ili postati hadžija“? Evo šta kažu astrolozi i vidovnjaci:

 Vidovita Lea:  KLJUČNIH NAREDNIH POLA GODINE

Draško Stanivuković ima jako lijepu budućnost, krenuo je težim i strašno opasnim putem, punim neizvjesnosti, pritisaka, pa čak i tortura. Ako se ne umori u narednih pola godine, on postaje narodni miljenik i vođa velike revolucije.  On je dečko koji lako ne odustaje, odgojen je kao moralista i pravdoljubac.

Rade Živanović:  STIŽE SVJETLOST

Što se tiče poslanika Draška Stanivukovića, on će ostati živ i zdrav, vrlo popularan u narodu i sjajan političar. Pred njim je teška životna epizoda, koju poistovjećujem sa narodom u BiH… Zajedno će dočekati ljepša vremena u kojima neće biti sadašnjih vlastodršaca. Oni će napustiti BIH i biće nedostupni državnim organima. To će Draška jako puno boljeti.

Vidovita Beba:  NA VAGI

Vrlo ispravan dečko, ali kao da se nalazi „na vagi“, pita se šta uraditi dalje – skloniti se ili nastaviti. Njegov život je u ozbiljnoj opasnosti. On je svjestan da bi ga ako nastavio ovako otvoreno da se bori sa režimom mogao „pojesti mrak“. Najbolje bi bilo da se jedno vrijeme primiri, jer doći će njegovo vrijeme, čak brže nego što on to priželjkuje.

 Saša Joka i Martina Roško:  TAROT UPOZORAVA NA SMAKNUĆE!

Što se tiče Draška Stanivukovića, tarot pokazuje opciju zvanu “-sad sam tu i odjednom me nema”. Kakva je on vrsta smetnje i veze, ne znamo kao ni to na koji je način on povezan s Davidom. No, tarot pokazuje da će i on biti uklonjen, od strane istih moćnika koji su uklonili i Davida. To uklanjanje najvjerovatnije znači smrt, a možda i samo uklanjanje iz politike.

On će biti na prevaru uklonjen, ako se i ne desi smrt, biće uklonjen, ne može se boriti protiv moćnika, istih onih koji su izrežirali smrt Davida. Dobijaće prijetnje smrću, biće pretučen sigurno, povući će se možda i sam.

– Ne bih volila pogoditi, ali tako karte kažu. Postoji mogućnost misteriozne smrti, na tajnovit način, iz zasjede. Tako mi je ispalo da će se to desiti, i to bi bila neka konačna verzija. Dobijaće prvo prijetnje smrću, biće pretučen, pa će se iz javnosti i politike povući ili sam ili natjeran od onih koji su izrežirali Davidovu smrt, ali kako rekoh, tarot je dosta mutan, i najvjerovatnija je ova verzija u kojoj njegov život biva okončan kao i Davidov.

 Ado Morina:  NIJE NAIVAN MOMAK

U proročanstvima za 2019. godinu bijeli mag Ado Morina je najavio atentat i nestanak sa političke scene jednog mlađeg političara u BiH. Pitali smo ga da to, kojim slučajem, nije Draško Stanivuković?

  • Ne mogu to sa sigurnošću tvrditi, ali ja i dalje vidim Draškovu izolaciju. U narednih šest do osam mjeseci „ne vidim“ ga u žiži interesovanja. Nestaje! Namijenjena mu je izolacija, nije isključen ni zatvor. E druga je stvar da li je sve to montiran proces ili stvarno Draškova „zasluga“.

U svakom slučaju ne radi se ni malo o naivnoj osobi. Djeluje plemenito, a zapravo je jako sebičan, mudar, spreman na sve. Slijepo sluša nekoga sa vrha iznad njega. On je terenski izvršilac

Milan Ristanović: PIJETAO KOJI PRERANO KUKURIČE

Što se tiče Draška Stanivukovića, nije mi jasan. Upleo se u mnogo štošta, što ne razumije, a to je veoma opasno. Ima dosta sličnosti sa Davorom. Ima ambiciju da promijeni svijet, ali, liči na pijetla koji prerano kukuriče tako da će sve na tome ostati, bez neke velike budućnosti.

 Damir Igor: VELIKI IZAZOVI I OPASNOSTI

Gledajući Draškove podatke, kao i usporedni između Draška i Davidovog oca, evidentno je da Draško ima karmičku dužnost da im pomogne. Uspjet će u tome. Prvi kvartal godine donosi značajne izazove, u smislu problema sa Zakonom, kao i do sada. Treba posebno pripaziti na period od kraja 2. do kraja 4. mjeseca, jer mu je manja skupina ljudi iz Zakona negativno nastrojena. Iz priče će izaći kao pobjednik, njegova pomoć će značiti u priličnoj mjeri porodici Dragičević.

Nina Zuko:  VOLJELA BI DA TAROT GRIJEŠI, ALI BOJIM SE ZA DRAŠKA

Nažalost, tarot i Drašku Stanivukoviću ukazuje na smrt na broju devet, što je najvjerovatnije za devet mjeseci. Obruč oko njega već se steže. Nadam se da će tarot pogriješiti, ali, to se ne dešava nikad. Ali ovolika doza smrti je zablokirala karte za više detalja.

 

(aura.ba)