Vidovnjaci i astrolozi o Miloradu Dodiku imaju usaglašen stav: NEIZBJEŽAN I BOLAN ODLAZAK!

 Milorad Dodik je ista astrološka kombinacija kao ipredsjednik Srbije. Rođen je u znaku Riba sa podznakom u Raku. Prijeti mu sudbina Gadafija

Član Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda, Milorad Dodik, inače dugogodišnji (ne)formalni vladar Republike Srpske, ovih dana ponovno prijeti državi iz koje jede, pije i lagodno živi duže od decenije. Na međunarodnoj sceni ne valja mu niko osim Srbije i Rusije, pokušava blokadama institucija BiH proizvoditi svakodnevne krize, a istovremeno ismijava Predsjedništvo BiH u čijim prostorijama organizuje „paradu“ pijanstva i kiča.

Koliko neprimjereno, toliko uobičajeno za Dodika koji je odavno izgubio kompas u svom javnom ponašanju. Iako ponavlja da srpski narod ne priprema za rat, već da su to politička pitanja, malo je onih koji Dodiku vjeruju.
Da li će rata biti i kakva sudbina čeka Milorada Dodika, dali su odgovore najbolji astrolozi i vidovnjaci iz BiH i regiona.

Vidovita Lea: Potrošena roba
Miloradu Dodiku vidim jako puno problema u narednom periodu jer će ga ostavljati jedno po jedno takozvano prijateljstvo; on je ovdje samo iskorišten da se neke stvari slože na političkom nivou, potrošena je roba. Milorad je drugima poslužio da dođu do svog cilja.

Ja njemu vidim takav politički sunovrat da će njega to dokrajčiti jer je on jako sujetan čovjek. On sebe zamišlja kao veliku personu kojoj niko ništa ne može i tako se trenutno i ponaša. Ali njemu ide kraj svega što se tiče politike, on je mrtav čovjek, a čak bi mogao i da bude krivično gonjen. Ali kao i svaka Riba (Riba, sa Suncem u Ribama i Mjesecom u Ovnu) može se desiti da on isklizne i pobjegne iz BiH. U svakom slučaju njegov kraj se bliži. Mada će do svog kraha napraviti jako puno problema.

 Astrolog Milan Ristanović: Nacionalizam mu donio bogatstvo!

Miloradu je odavno istekao rok trajanja. Ovim što sada radi, misli produžiti svoj politički vijek. Valjalo bi mu poželjeti ugodan penzionerski život ako ga u tome ne spriječe neka suđenja koja obično dođu na kraju karijere. Bilo bi dobro da sa njim odu i ostali ubuđali bh. političari kojima je takođe istekao rok, da malo gledamo neka svježija lica.

Ako manje počnemo slušati strance, a više logiku shvatićemo da moramo skupa rješavati svoje probleme i da će tako biti svima bolje. Svako neka popusti pomalo i krenuće nabolje, a kad krene nema više nazad. Svijet čeka strašno duboka kriza, mi smo na krizu navikli, lakše ćemo je podnijeti od svih drugih. Drva i uglja imamo, vode i hrane će biti, još da se priberemo biće nama sasvim dobro.

Milorad se od svih ostalih, najviše ubuđao, pa nastoji ovako da se osvježi, bahatim i krajnej neprimjerenim ponašanjem za jednog političara.
Milorad Dodik (Riba, sa Suncem u Ribama i Mjesecom u Ovnu) je čovjek koji je svoj zenit prošao odavno, dakle zvijezda padalica. Pitanje je koliko će se još moći održati na svom tužnom nebu koji je samo za sebe kreirao?!
Njegov pad je neizbježan. Njemu za utjehu, svako u politici prije ili kasnije padne, pa neka ne brine pretjerano, tako će proći i njegovi politički protivnici.

Političari i javnost iz Federacije su veoma griješili, jer su mu, napadajući ga i kad je kriv i kad nije, davali snagu i epitet nepokolebljivog borca za slobodu srba u BiH. Sad je dospio u nezavidnu poziciju da ga oni koje su zapadni centri moći bombardovali (SDS) sa blagoslovom tadašnjeg Dodika, ruše uz pomoć tih istih “negativaca” od kojih danas Dodik čuva Republiku Srpsku.

To je pravi balkanski specijalitet. Miloradova otežavajuća okolnost je što se obogatio od kad je postao nacionalista, a to bi isto željeli i njegovi protivnici, makar uz pomoć Zapada, koji će ubrzo i njima podmetnuti neko pokvareno jelo. Milorada čuva Izrael čija pozicija lagano slabi u svjetskim razmjerama i Rusija, koja ne slabi ali zna da je Dodik pretjerao u nezakonitim radnjama i da zato gubi podršku u biračkom tijelu. Vlast u Srbiji od 2008. ne trpi Dodika iz osobnih razloga. Mogu ga spasiti dakle samo neki nepromišljeni potezi vlasti u Sarajevu.

Inače, ako bi se Dodik gledao izolovano od politike, to bi bio jedan strastan uživalac luksuza i poroka svih vrsta. Zna biti hladan i promišljen, ali i užareni pastuv koji ne pita za cijenu da bi stigao do plijena. Voli biti samostalan i imati svoj mir. U mlađim danima je pokazivao priličnu naivnost, ali je dobro naučio lekcije iz prošlosti. Uvijek teži ka višem i ljepšem, mada zna kada povući ručnu, za svoje dobro.
On defintiivno nije miljenik zvijezda i da mu nije podrške i zaleđine moćnika, odavno bi već radio negdje kao pastir, čuvao ovce. Ovako, posrećilo mu se. Od saradnika traži mnogo, ali i daje dosta. Dok god se osjeća jakim neće ustuknuti. Kada se bude osjetio slabim, nestat će sam i tražit će neko daleko mjesto da se skloni.

Nina Zuko, tarot tumač: U stanju je započeti rat da sačuva svoj kapital!
Dodik je čovjek bez morala, lako potkupljiv,voli da drugi imaju visoko misljenje o njemu, čak u nastojanju da se dokaže kao svemoguć u svemu, gubi orijentaciju za realizmom.Uprkos svim manama ima veliku moć za manipulacijom nad ljudima što se graniči sa fanatizmom,mnogi ga potcjenjuju ali jako je inteligentan, oštrouman, tvrdoglav.
Što se tiče njegove vladavine, on će 2022. biti aktuelan, uspjet će dosta toga uraditi za interese za koje se zalaže. Karte mi pokazuju da će živjeti do 69. godine. Umrijet će u oktobru mjesecu.
Nesretni datum u mjesecu mu je 16., sretni datumi su mu 3.,9., 12., i 14. Njegova planeta je Jupiter. Mnogi misle da će otići sa vlasti, ali neće sigurno jer karte tvrde da će vladati i unositi nemir i u 2022.
Njega se mnogi plaše jer ta njegova rječitost, inteligencija, čak i hrabrost u kombinaciji s bahatošću i odsustvom stida, će nadmašiti očekivanja mnogih da ćeon „pasti“. Neće,jer on ne posustaje lako. U toj svojoj gordosti,zna biti veoma zao i opasan po sebe i sve oko sebe. On je gori od Miloševića.Rata trenutno neće biti, ali ako ne bude većih ustupaka što je neminovno da mora biti sa svih strana, moglo bi se zaratiti u 2023. Dodik je veliki strateg i u stanju je i započeti rat da sačuva svoj kapital. Veliki je strateg i ima dobru ekipu oko sebe koji mu čuvaju leđa.

Hadži Duško Đurđević – Vidoviti Dali: Zdravlje mu nije dobro
Milorad Dodik je rođen pod sretnom zvijezdom, vrijedan je, da ode u prašumu, on bi sa divljim životinjama sklopio pakt i napravio novac. Jednostavno je rođen pod takvim zvijezdama. Veselog je duha, jako je emotivan, dobro krije emocije, uz sve to je tvrdoglav i nedokazan. Ima problema sa kičmom i trebao bi povesti računa o kilaži, ishrani, masnoćama, pritisku, srčanim zaliscima. Mogao bi doživiti srčani udar ili manji infarkt.

Inteligentan je, vizionar i jako prozorljiva osoba; ima otvoreno treće oko i vodi se svojom intuicijim – vidovitošću. Do sada je uviejk ostvarivao sve ciljeve, svoje vizije pretvarao u djela. Odlazak u Sarajevo mu je poljuljao političku karijeru, došlo je do izdaje saradnika jer, kad mace nema, miševi kolo vode.
Odgovoran je i radi za dobrobit naroda. Ne vidim da je on za rat, on želi mir na prostoru cijele BiH, ali on ima jasne stavove u vezi kojih ne želi odustati, neće se nagađati u ovakvoj političkoj situaciji koja je jedan veliki rijaliti program.

Njega sada čeka trnovit put, kao kada je bio na početku svoje karijere. Prethodne dvije, ova i naredna godina, za njega su veoma teške.

Dodik će napraviti veliko čišćenje u Rs-u, bit će dosta hapšenja, mnoge će razriješiti dužnosti jer se u mnoge razočarao. Slijedi velika čistka u RS-u.Uz nekoliko pravih poteza, ima šanse da pobijedi i na sljedećim izborima. Mnoge stvari mu se stavljaju na teret, ako dijete baci papir na ulici – kriv je Dodik.
On uspješno prevazilazi ovu krizu, sve optužbe, spletke, a već od marta se hvata u koštac sa razno raznim problemima na političkoj sceni, društvenoj, ali i porodičnoj. Veseljak po prirodi, on će to sve sa pjesmom posložiti.

Napadali su ga i magijom neki htjeli uništiti, ali njega čuva odred od 12 sveštenika, mnogo moćnih. Dosta se i sam čuva vjerom i molitvom.U narednom periodu desit će mu se fatalna ljubav, opasno će se zaljubiti, izgubiti kontrolu nad sobom zbog jedne mlađe žene.

Zoran Šumadinac, ezoterista: Mogao bi doživiti sudbinu Gadafija!

Goruća i aktuelna tema u RS ali i BIH su predstojeći izbori, a u zadnje vrijeme se jako puno polemiše o Dodiku. Evo mog viđenja:
Milorad Dodik je u horoskopu Riba. Zna se da je Riba plašljiva mnogo i da je mnogo brza i skliska. Kada se pokrene tj. kada uhvati zamajac ne zna da stane, i umjesto da dobro razmisli, Riba sebi daje do znanja kako je svemoguća i samim tim kasnije sebi stavi omču oko vrata.Dodik je jako sličan svom znaku Riba, gramzivost, i bezosjećajnost polako stežu omču oko njegovog vrata jer ničija nije do zore gorila, kaže naš narod. Njegova glavna karakteristika je narodska naracija. Dobar je narator, ali onaj bučni. U većini slučajeva ljudi koji ” hvataju” na galamu i koji su galamdzije u dubini duše su nesigurne i plašljive osobe te i mnogo emotivne osobe takođe.
Dodik je oduvijek bio i ostaće nadmen, bez obzira na kom položaju se nalazio. Naredne godine, punih pet mjeseci Ribe će vladati na jedan ili drugi način u njegovom natalu. Baš ovakav aspekt i te kako mu može ugroziti položaj i zbaciti ga sa trona.

Naredna 2022. je i te kako presudna za Dodika stoga mu poručujem veliki oprez kada je politička scena u pitanju jer je moguće da bude zbačen sa trona na kom se nalazi veoma dugo već. I veće vladare su ubijali i svrgavali sa trona, sjetimo se samo Gadafija, a čini mi se da bi Dodik mogao završiti kao on. Narodu je dosta njegove osionosti, bezobrazluka, zveckanja oružja…nikome se ne ratuje, a on sve radi da dovede do sukoba kako bi sačuvao svoj kapital.

 Kada Radetinac, vidovnjakinja i iscjeliteljka: Tresla se gora, rodio se miš!
Čovjek je to koji zna sam sebi napraviti marketing koji nema cijenu. U duši je veliki veseljak. I u mladosti kao i sad bio je veliki inadžija.
Međutim, taj inat bi mu se ubrzo mogao obiti o glavu. Nažalost, (njegovu), od zime ga vidim u većim problemima. Sam sebi stavlja omču oko vrata. I oni koji su ga podržavali, gledaju skeptično na njegove zadnje postupke. Ozbiljan političar se ne bi smio ovako ponašati, pa čak ni neki s manjom funkcijom.
No, kako ja vidim, rata nema na ovim prostorima više nema i malo ko ga želi. Granata kad padne, geler ne bira vjeru ni naciju, stradaju svačije kuće, djeca, ljudi, žene, tlo nam se zatrova za narednih 100 generacija tako da, ujedinimo se, budimo pametni.

(aura.ba)