Vidovita Lea iz Sarajeva: Negativne misli se loše odražavaju na fizičko i psihičko zdravlje, ali i na finansije, ljubav…

Lea je vidovnjakinja koja se može pohvaliti sa mnoštvom zlatnih i srebrnih plaketa koje je dobila u Aurinom izboru “Naj alternativaca”. Tvrdi da joj mnogo znače i da je time dokazala da je jedna od najuspješnijih vidovnjakinja u BiH.

Otvoreno, bez okolišanja i ustezanja vidovnjakinja Lea iz Vogošće govori o svome pozivu. Kaže, danas to nije posao koji je na dobrom glasu. Svjesna je toga. Građani su izgubili povjerenje. Posebno loše je krenulo s najezdom vidovnjaka zadnjih godina koji se javljaju kao gljive poslije kiše – odsvakuda.

Nepovjerenju su, prema Leinim riječima, doprinijeli i pojedini “iscjelitelji” koji se bave i zabranjenim stvarima (sihrima), onda oni pohlepni koji klijentima obećavaju kule i gradove kako bi od njih izmamili novac…

– Ja nisam od takvih. Nisam ni od vidovnjaka koji padaju u trans da bi dobili viziju, niti od onih kojima se svi snovi obistinjuju. Daleko sam i od onih koji pričaju s bićima iz paralelnog svijeta. Ne mogu ispunjavati ni sve želje. Obična sam žena sa izrazito jakom intuicijom, koja uz pomoć karti i graha “zaviri” u budućnost i prošlost, radi iscjeljivanje pomoću reiki energije, kristala i hamajlija… – kaže mlada vidovnjakinja.

Ne možete s hamajlijom dobiti u igrama na sreću

Pojašnjava da ona nije svemoćna kako se neki iscjelitelji predstavljaju. Može pomoći, ali zavisi kod kojih problema…

– Ukoliko su problemi uzrokovani negativnom energijom, uradim čišćenje i problemi nestaju. Međutim, nesreća je kada čovjek dopusti da se problemi gomilaju godinama. Ne mogu ja nekome otplatiti kredit, preko noći prevaspitati formirano dijete… ako i taj čovjek neće da se potrudi. Prije nekoliko dana me zvao klijent i pitao da li mu hamajlija može pomoći da dobije na lotu. To je smiješno. Mogla sam reći da može, da sačeka godinu dana i da će dobiti. Izgleda da naši ljudi vole kada se lažu i uliva im se nada kako ne moraju zapeti i rješavati svoje probleme – pojašnjava Lea problem sa kojim se najčešće susreće.

Oni koji prođu kroz njene tretmane neće samo dobiti čišćenje i “precizne” poglede u budućnost, prošlost i sadašnjost, nego i konkretne savjete šta uraditi kako bi promijenili život. A, to se ponekad kosi sa željama njenih klijenata. Lea to najbolje objašnjava na primjerima svojih klijenata.

– Prije godinu dana došla mi je Bišćanka Alisa. Imala je problema u braku. Uradila sam “čišćenje” i rekla da će sve biti u redu. Međutim, kroz nekoliko mjeseci ona me pozvala i rekla da joj je sve krenulo naopako. Problema u braku je imala čak i više. Ljutila se! Međutim, poslije se razvela i srela je divnog čovjeka s kojim je sada sretna… Ne radim ništa što se protivi sudbini. Ona je željela da sačuva brak, ali očito u tom braku nikada ne bi bila sretna. Ja sam uradila čišćenje i to joj je pomoglo da nađe sreću – kaže Lea.

 Misli – najbolji iscjelitelj

Lea je vidovnjakinja koja se može pohvaliti sa mnoštvom zlatnih i srebrnih plaketa koje je dobila u Aurinom izboru “Naj alternativaca”. Tvrdi da joj mnogo znače i da je time dokazala da je jedna od najuspješnijih vidovnjakinja u BiH.
Dodaje da su misli ustvari energija koja se odašilje u svemir. Negativne misli se loše odražavaju i na fizičko i na psihičko zdravlje, ali i na finansije, ljubav isl. Pozitivne misli imaju suprotan učinak i iscjeljuju.
– Svaki čovjek bi sebe mogao izliječiti i poboljšati svoje stanje mislima. Kod mene klijenti dobiju i tu vrstu upute, o samoliječenjeu. Ali, njima je puno lakše prepustiti se meni da ih liječim nego da se i sami malo potrude – kaže Lea.

– Pozovite me. Možda samo poziv bude dovoljan da riješite neki problem koji vas muči. Zašto se patiti ako sebi možete pomoći. I, ne donosite stav o meni prije nego me upoznate!

Mi dodajemo da će vas Lea sigurno očarati svojim pristupom, toplom riječju, osmijehom, znanjem, iskrenošću, smirenošću, prijatnim izgledom, veselim domom… a prije svega trudom i umijećem da vam uistinu pomogne i učini vas sretnim.

“Fatimina ruka” i “99 Allahovih imena”
imaju najveću magičnu moć

Vidovnjakinja Lea je poznata i po spravljanju izuzetno učinkovitih hamajlija. Izgovaranjem i učenjem određenih riječi na privjeske, pravi izvanredne zaštite i lijek. Hamajlije “99 Allahovih imena” “Fatimina ruka” već su prisutne u mnogim domovima. Lea ih pravi svakome individulano, ovisno o problemima koji muče klijenta.

– “Fatimina ruka” je sigurno bila i ostala najpoznatija hamajlija. O njoj se tvore razne predaje. Ona donosi ljubav, praštanje, vjernost, snagu, moć, sreću… – pojašnjava Lea i dodaje:

– A za hamajliju “99 Allahovih imena” se misli kako ima najveću magičnu moć. Koristi se i za skidanje svih vrsta negativne energije, skidanje sihira, nameta, uroka, otklanja sve vrste blokada, privlači pozitivnu energiju, ljubav, nafaku, mir u kuću, poslovni uspjeh, novac…