(VIDEO) Ukleta lutka mi je napala i povrijedila muža!

Nakon što je njegov sin kupio navodno ukletu lutku za skoro svije hiljade maraka Paul Steer, 54-godišnjak iz Engleske na desnoj je podlaktici pronašao sičućne ogrebotine…

Britanski su mediji prije nekoliko mjeseci pisali o navodno ‘ukletoj’ lutki koju su vlasnici odlučili prodati na eBayu nakon što su se u njihovoj kući počele događati poprilično čudne stvari. Lutku je tada na eBay aukciji za 866 funti kupio Lee Steer iz Rotherhama u Engleskoj.  To mu, čini se, nije bila najpametnija odluka, barem ako je vjerovati pisanju engleskih medija poput Daily Maila.

Naime, samo dva dana nakon što je lutka poštom stigla na adresu 30-godišnjeg Leeja i njegovih roditelja dogodio se prvi neobičan slučaj. Bivši vlasnici lutke, supružnici Merrick.  Njegov je otac Paul tog jutra na desnoj podlaktici pronašao neobične, sićušne ogrebotine…

– Moj je otac ujutro radio u podrumu, a lutka je tada još uvijek bila zapakirana u kutiji. Samo je u jednom trenutku začuo zvuk koraka, prisjetio se Lee.

– Rekao mi je da je to malo neobično. Kasnije toga dana je gledao live-stream naše lutke i mami u nekom trenutku rekao da ga boli ruka. Podigao je rukav i pronašao šest ogrebotina. Meni se čini da su slične ogrebotinama na nozi supruga bivše vlasnice lutke.

– Moj je otac vjernik. Rekao mi je da nije sretan činjenicom da nam je ta lutka u kući, izjavio je Lee za Daily Mail.

On sam je, kaže, čuo neobične zvukove, vidio trepereća svjetla i razbijene predmete.

– Jednom smo samo pričali o lutki i u tom se trenutku na zidu počela njihati slika. Prije nego nam je u kuću stigla lutka, takve se stvari nisu događale, rekao je Lee.  Bivša vlasnica lutke Debbie Merrick kaže kako nije iznenađena neobjašnjivim događajima u kući porodice Steer, ali i da joj je drago da je se riješila.  Paranormalni događaji u kući obitelji Steer ili tek bujna mašta i želja za publicitetom? Procijenite sami.