(Video) Starica iz Engleske posjećuje sahrane radi besplatnog pića i hrane

 Theresa Doyle (65) iz Engleske u svom je gradu Sloughu poznata po pohađanju svake sahrane. Razlog je bizaran – besplatno obilje ića i pića. Čini se da starica nema srama…

Odlazak na sprovod gotovo svima predstavlja pravu muku, no ima i onih koji ih redovno pohode iz prilično bizarnih razloga. Jedan takav primjer je Theresa Doyle (65) iz engleskog Slougha, koja već 14 godina prisustvuje svakom lokalnom sprovodu zbog – besplatne hrane i pića, prenosi Oddity Central. Theresa je naišla na optužbe nekoliko ljudi koji tvrde da dolazi na sprovode samo kako bi nakon samog sprovoda mogla uživati u obilju ića i pića na karminama. Navodno se pojavi i pretvara da je poznavala pokojnu osobu, ponekad i popriča s članovima obitelji, a kruže glasine da čak uzima i dio hrane sa sobom.

– Theresa svaki put sjedne na svoj bicikl u svakodnevoj odjeći svijetle boje, no u košari ima crnu odjeću u koju se presvuče prije sahrane, tvrdi jedan njezin susjed. Margaret Whitehead, mještanka koja je nedavno pokopala svoju kćer, kaže da se Theresa pojavila na sprovodu i počela razgovarati s ljudima. Budući da ju Margaret ne poznaje, odlučila je popričati s njom i saznati ko je. Theresa joj je rekla da je radila kao konobarica zajedno s njenom  kćerkom, no preminula nikad nije radila kao konobarica.

– Jela je kao da sutra ne postoji, a na kraju je napunila vrećicu s hranom i ležerno sjela na bicikl. Ostala sam u šoku, priča Margaret. Theresa je u svoju obranu rekla da je to ‘njezin posao i da mora ići na sahrane’, a s jednog je sprovoda navodno otišla s gađenjem kad je shvatila da na karminama neće biti hrane i pića.