VIDEO: Srceparajuća ispovijest: Priznala je momku da nema vaginu, a on je nije ostavio

Amerikanka Kaylee Moats (22) rođena je bez vagine i materice odnosno sa rijetkim poremećajem koji se zove Mayer Rokitansky Küster Hauser sinodrom. Kaylee ima jajnike i ovulaciju, ali na njenu žalost tu prestaju ženski procesi u tijelu.
Naravno, kao i svako na ovom svijetu i ona želi da vodi ljubav sa svojim dečkom. Ona sada pokušava preko stranica za donaciju da sakupi novac za operaciju.
Kaylee umjesto vaginalnog otvora, kako kaže, ima tanku kožicu, a svoje stanje je otkrila kada je sa 18 godina prvi put posjetila ginekologa shvativši da su sve njene prijateljice, ali i mlađa sestra, dobile menstruaciju.
Kako su doktori rekli, ona se može podvrgnuti operaciji kako bi joj se konstruirala vagina, ali njeno zdravstveno osiguranje ne pokriva troškove, budući da se operacija tretira kao operacija promjene spola. Zbog toga njena porodica, prijatelji i dečko sakupljaju novac na internetu kako bi ona što prije bila potpuna žena. Bez obzira na svoje stanje, ona je u sretnoj vezi.
Momak je nije napustio nakon što mu je rekla da nema vaginu i da će dati sve od sebe da joj pomogne u njenoj borbi.
Sestra i prijateljice su se već ponudile da će biti surogat majke njenoj djeci, a skupilo se više od 5.000 dolara od 15.000 potrebnih za operaciju. –
Momka sam upoznala u višoj školi kada sam radila na recepciji. Došao je do mene i od tada smo počeli da pričamo. Trebalo mi je oko mjesec dana da mu kažem da nemam vaginu. U početku je bio zbunjen, ali podržavao me i rekao da to ne mijenja apsolutno ništa – rekla je Kaylee. Ona se raduje seksualnom odnosu, ali očekivano, ima veliku tremu.