(VIDEO) Spavale smo sa vanzemaljcima, djecu koju ćemo im roditi će preuzeti Zemlju!

U Americi već godinama postoji grupa žena koje tvrde da su ih oteli vanzemaljci, ali i da su sa njima imali seks i dobili djecu, koja žive sa očevima.

Bridžit Nilson i Aluna Vers članovi su grupe “Hybrid Baby Community” koja pokušava da regrutuje još ljudi koji žele da budu roditelji nove podvrste koja će preuzeti Zemlju jednoga dana kada se djeca koju prave vanzemaljcima vrate na Zemlju u ogromnim svemirskim brodovima.

Žene iz ove grupe, koje imaju oko dvadesetak godina, kažu da je seksualni odnos sa vanzemaljcima bio najbolji koji su ikada imale.

Bridžet Nilsen (27) iz Sedone u Arizoni, mama hibrida i asistentkinja koja regrutuje nove roditelje preko sajta grupe opisala je seksualni odnos sa vanzemaljcem na svemirskom brodu  kao “nevjerovatno, sirovo seksualno iskustvo”.

Nilsenova je rekla da je seksualni odnos sa vanzemaljcem bio najbolji u njenom životu. Ona tvrdi da vanzemaljci uzimaju samo žene koje žele da budu “otete”.

Ona živi sa svojim ocem i tvrdi da ima četiri dječaka i šest djevojčica sa kojima se redovno čuje.

“Oni stvaraju hibridnu rasu koja će poboljšati čovječanstvo”, rekla je ona.

Roditelji su nacrtali svoju hibridnu djecu koja izgledaju kao mješavina čovjeka i reptila sa velikim crnim očima.

Aluna Vers, dizajnerka kompjuterskih igara koja tvrdi da ima tri hibridna djeteta sa vanzemaljcima, rekla je da ju je svemirski brod oteo dok je bila u snu, ali da se jasno sjeća seksualnog iskustva.

“Sjedila sam pored tog zelenog reptilskog bića i trenutno sam se uzbudila gledajući ga. Bila sam veoma iznenađena. Vodili smo ljubav tamo pred svima i svi su gledali u nas. Možda zvuči ludo, ali to se stvarno desilo”, ispričala je Aluna.

(thesun.co.uk/aura.ba)