(Video) Slala je poruke na mobitel mrtvom sinu, a onda je jednog dana dobila odgovor!

Pokušavajući da se izbori sa bolom zbog gubitka sina, majka je nastavila da mu šalje poruke na mobilni telefon.

Međutim, nije očekivala da će dobiti odgovor. Kerola Adler je majka Tejlora Tifoa (21), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, prilikom obuke za policijskog kadeta.

Njih dvoje su se redovno dopisivali, a ona je nekoliko sedmica nakon njegove smrti poslala poruku, u kojoj je rekla da ga voli i da je on njen najbolji prijatelj. Nakon nekoliko sličnih poruka, dobila je i odgovor.

 

„Ja sam policajac u Griliu (Kolorado, SAD). Ja mislim da vaše poruke ne stižu na pravu adresu“, bio je odgovor koji je dobila.

Poslao ga je narednik Kel Halsi, kome su dali broj, koji je nekada bio Tejlorov. On ju je pitao da li želi da on zatraži drugi broj, a ona ga je zamolila da ga ipak zadrži, jer se bavi poslom o kojem je njen sin sanjao.

Narednik joj je rekao kako je vidio koliko je njegovom sinu stalo i kako je bio voljan da uradi posao, koji nije bio baš zahvalan.

 

U vrijeme njegove smrti on je bio vojni veteran, a neposredno prije sudara je upozorio druge ljude i tako im spasio život. Njegova majka kaže da bi to ponovo uradio.