(VIDEO) Sateliti na Antarktiku otkrili ogromni NLO i prolaz u unutrašnjost zemlje!

Naučnici tvrde da su pronašli dokaz da ogromni NLO vreba ispod antarktičkog leda u području po imenu Vilksova Zemlja.

Misteriozna anomalija nalazi se ispod zaleđenog područja koje se proteže 151 milju i duboko je preko 820 metara.

Pojedini istraživači vjeruju da su to ostaci ogromnog asteroida više nego duplo većeg od Čiksulub svemirske stijene koja je izbrisala dinosauruse.

Ukoliko je ovo objašnjenje istinito, to bi značilo da je ovaj ubistveni asteroid prouzrokovao Permsko-tirsko izumiranje koje je ubilo 96% morskih stvorenja i  oko 70% kičmenjaka na kopnu.

Ipak, neki analitičari imaju drugačije teorije, te pojedini istraživači tvrde da je to ogromna NLO baza i portal do misterioznog podzemnog sveta po imenu Šuplja Zemlja.

 

Ova „anomalija gravitacije Vilksove Zemlje“ je prvi put otkrivena 2006. godine kada je NASA satelit uočio gravitacione promjene koje su ukazivale na prisustvo ogromnog objekta na sred kratera širokog 300 milja.

Sada se na internetu odvijaju brojne rasprave o misterioznim posmatranjima nakon što je tim lovaca na NLO Sekjur Tim 10 objavio video na YouTube stranici o ovoj anomaliji. Čak i danas naučnici nemaju ideju ni način kako bi otkrili šta je tačno zakopano duboko ispod ovog debelog ledenog oklopa.

 

Sekjur Tim 10 je sugerisao da su nacisti sagradili tajne baze na Antarktiku tokom II svjetskog rata, koje su dizajnirane tako da se mogu koristiti kao leteći tanjiri.

Lovci na NLO dodaju: „Postoje dokazi o ovome koji su došli na vidjelo u toku proteklih nekoliko godina, sa slikama koje imaju namjeru da prikažu razne ulaze ugrađene u strane planine koji su na velikoj visini i u obliku tanjira.“

„Ovo pokreće pitanje: kako biste ušli na ove ulaze bez nečega što može da leti i što je istog oblika kao i sama rupa?“

 

Sekjur Tim je takođe potvrdio da je mornarica SAD-a vodila misiju da istraži misteriozni kontinent.

Ova ekspedicija se zvala Operacija visok skok, za koju teoretičari zavjere vjeruju da je bila pokušaj da se pronađe ulaz do tajnog svijeta koji je sakriven ispod zemlje.

Međutim, naučnik koji je prvi primetio anomaliju vjeruje da je to zapravo dokaz udarca ogromnog kratera.

„Ovaj udarac na Vilksovu Zemlju je mnogo veći od udarca koji je ubio dinosauruse i vjerovatno je prouzrokovao nestanak tadašnjeg svijeta u to vrijeme,“ izjavio je Ralf von Frez koji je bio profesor geologije na Ohajo Stejt univerzitetu kada je otkrio „ubistveni krater“ 2006. godine.

„Sve promjene okruženja koje su nastale kao rezultat udarca bi stvorile vrlo kaustično okruženje koje bi bilo vrlo teško izdržati, te ima logike što je dosta živih organizama izumrlo tad.“