VIDEO: Angelina Jolie: Bila sam mučena, silovana, prisiljena da ubijem zmiju…

Šokantni video na kom glumica Anđelina Džoli otkriva iskustva koja je doživjela procurio je u javnost.

Anđelina, koja je tada imala samo 23 godine opisuje svoja iskustva iz “tajnih rituala Iluminata” koji su bili namjenjeni samo za zatvoreno društvo.

Godine 1999. jedan anonimni izvor je tajno snimio Džolijevu kako bliskim prijateljima opisuje grozne rituale koje slavne ličnosti moraju da prolaze prilikom pristupanja sekti.

“Tokom rituala Iluminata ste vezani, silovani i mučeni od strane drugih članova”, pričala je Anđelina, dok je djelovala pomalo opsjednuta sa “tajnim društvom”.

Ona je objasnila da je ubila zmiju kao žrtvu i istetovirala je kao dio rituala. Poznato je da mnogi članovi Iluminata imaju tetovaže koje pretstavljaju dio ceremonije, kao način žrtvovanja Satani.

“Moja zmija, pokušala sam, morala sam da je ubijem”, rekla je Džolijeva.

Na snimku se čuje i kako je glumica priznaje da je ohrabrivala i druge kolege da se pridruže Iluminatima, jer se smatralo da će im to utvrditi karijeru i uspjeh, ali i prokrčiti put do vrha.

Video takođe otkriva da je Džolijeva pokazala snimke rituala sa jednim od njenih prijatelja, šta je strogo zabranjeno. Njena prijateljica je zapanjeno opisala taj snimak na sljedeći način:

“Upravo sam gledala film na kom je Anđelina snimljena te noći. Ljudi su tako mračni…Divno je biti u mogućnosti da vidiš svačiji seksualni život, ali to je bilo tako čudno… Vidjela sam najnevjerovatnije i kompromitujuće slike ljudi.”

https://www.youtube.com/watch?v=vkXS946P4sQ

(CNN/Kurir)