Vi ste srodne duše: 5 znakova da vam je suđeno da budete zajedno

Nije potrebna nauka ili logika da zaključite da li pored sebe imate osobu za cijeli život. Dovoljno je da pratite male skrivene signale koji otkrivaju da vam je jednostavno suđeno da budete zajedno. Sledećih 5 znakova potvrđuju da li ste srodne duše:


Volite da istražujete zajedno

Bilo da je to put na planinu, novi restorani u gradu, nove lokacije za izlazak ili seks, vas dvoje ste uvijek raspoloženi da zajedničkim snagama istražite nešto novo zanimljivo što će vas oboje zadovoljiti.

Imate slične interese

Odbacićemo mišljenje da se suprotnosti privlače, jer za jednu dugogodišnju i čvrstu vezu potrebno je da dvoje slažu na više nivoa i imaju slične interese i teme za razgovor. Nema ništa ljepše kad se i nakon seksa sjajno zabavljate, razgovarate i uživate jedno u drugom i bez fizičkog kontakta.

Imate povjerenja jedno u drugo

Sposobnost da vjerujete partneru i osjećate se prijatno dok mu otkrivate neke od najmračnijih iskustava u vašem životu, mnogo govori o vašoj vezi.

Ne možete da prestanete da se ljubite

Fizička privlačnost nije sve, ali definitivno mnogo govori o vašoj vezi i vama. Ukoliko stalno imate potrebu da svog dragog ljubite, grlite nije potrebno da naglašavamo da ste vjerovatno u zagrljaju onog Pravog/Prave.

Njegovi/njeni prijatelji vas obožavaju (kao i vi njih)

Naravno da je bitno da osvojite i porodicu, ali prije njih potrudite se i oko najboljih prijatelja. Dobijate bonus poene ako nemate ništa protiv toga da provedete veče sa njegovim/njenim prijateljima/prijateljicama iako ste jedina djevojka/muškarac u društvu, a dupli poeni ako to isto može i on sa vašim drugaricama.