Venera u Raku je do 11. avgusta: Evo šta možete da očekujete

Piše: Astrolog Peđa Petrović

Od 18. jula do 11. avgusta Venera prolazi kroz znak Raka♋️. Rak je prirodno IV polje zodijaka, polje doma, kuće, porodice, nekretnina, oca ili majke. Puno aktivnosti i dešavanja na tom planu očekujte do 11. avgusta.

Venera u Raku♋️ je senzibilna, nježna, brižna, saosjećajna, ljubazna, sentimentalna, požrtvovana za kuću, porodicu i narod ali i nesigurna, ranjiva, plašljiva i često ima manjak samopouzdanja. Ona traži emocionalnu sigurnost u ljubavi, kući i porodici i ako je ne nađe povlači se u sebe i svoj svijet.
Ovo je vrijeme kada na red dolaze porodična pitanja, razgovori, sređivanje stana, kuće, prodaja, kupovina nekretnina. Idealno vrijeme da se riješe porodične nesuglasice i izglade odnosi unutar doma. Mnogi se vraćaju iz inostranstva u svoju domovinu na odmor ili želeći da ostatak života provedu u zemlji porijekla. Biće i novih ljubavi od 7-10. avgusta ali i krize postojećih u tom periodu. Vodeni znaci Rak♋️, Škorpije♏️ i Ribe♓️ uživaće u čarima Venere u Raku♋️, djelimično Bikovi♉️ i Djevice♍️.
Venera u Raku♋️ individualno svakom donosi nešto različito dobro ili loše u zavisnosti od položaja i aspekata u natalnoj karti.