Venera u Blizancima od 9. maja: Vazdušni znaci Blizanci, Vage i Vodolije najviše će osjetiti čari ove Venere

Piše: Astrolog Peđa Petrović

9. maja u 4:02h Venera ulazi u znak Blizanaca♊️ i tu ostaje do 2. juna. Blizanci♊️ su III polje zodijaka koje simbolizuje braća, sestre, komšiluk, saobraćaj, komunikacije, kraće puteve itd.

Venera u Blizancima♊️ voli da priča, flertuje, sva sredstva komunikacije, mobilne telefone, kompjutere i društvene mreže. Ona je društvena, radoznala, djetinjasta, mladolika, vesela i veoma duhovita. Privlače je mladoliki i pametni partneri sa kojima ima dobru komunikaciju.
Ali i partneri sa kojima ne zna na čemu je, ponekad površni i skloni flertu. Emotivno luta, ponekad i dva partnera i teško se odlučuje za pravog. Često je muči hronični stres, pluća, ramena, ruke i neophodno je da više odmara i spava.
Vazdušni znaci Blizanci♊️,Vage♎️ i Vodolije♒️ najviše će osjetiti čari ove Venere kao i Ovnovi♈️ i Lavovi♌️. Neće biti naklonjena Djevicama♍️, Strijelčevima♐️ i Ribama♓️. Rakovima♋️ tajna ili platonska nedostižna ljubav. Škorpijama♏️ novac od partnera. Bikovima♉️ stiže novac. Strijelčevi♐️ se dvoume između dvije osobe a Jarčevima♑️ ljubav preko posla.
Najpreciznije prognoze zavise od položaja planeta, polja i aspekata u vašoj natalnoj karti koja se radi na osnovu datuma i vremena rođenja.

error: Content is protected !!