Venera u Biku od 5. marta do 3. aprila: Razvodi i finansijski gubici su pred nekim znakovima

Astrolog Peđa Petrović

Od 5. marta do 3. aprila Venera će biti u znaku Bika. Venera u Biku je senzualna, čulna, seksipilna i šarmantna. Najviše joj prija boravak u Vagi i Biku, tako da će biti u svojoj kući i u svom sjedištu. Venera u Biku traži emotivnu i materijalnu sigurnost. Voli muziku i umjetnost, a isto tako umije i zna da uživa.

Takođe obožava hranu, prirodu i svaki vid hedonizma. Voli da posjeduje, da ne dijeli ljubav i da iskreno voli. S obzirom na to da se kreće kroz drugo polje zodijaka, teme koje su aktuelne u martu mjesecu biće i ljubav i materijalne vrijednosti. Od 7. do 9. marta može donijeti nagle i iznenadne prekide i razvode, finansijske troškove i gubitke.

Savjet je da ne reagujete impulsivno. Slobodni tih dana imaju šansu za iznenadno poznanstvo, vezu na daljinu, ljubav preko društvenih mreža i interneta. Druga polovina Marta donosi stabilizaciju i učvršćivanje postojećih emotivnih veza i brakova, kao i stabilnije finansije. Zemljanim znacima Bik♉️, Dejvica♍️ i Jarac♑️ donijeće ljubav i novac, kao i Rakovima♋️ i Ribama♓️. Manje sreće u ljubavi imaće Lavovi♌️,  Škorpije♏️ i Vodolije♒️.

Ne treba generalizovati da će i vama donijeti nešto lijepo ili ružno, to prije svega zavisi od položaja polja, planeta i aspekata u trenutku rođenja.

/aura.ba/