VENERA JE U RAKU DO 13. JUNA 2018-TE: VRIJEME JE ZA NOVU LJUBAV U TVOM ŽIVOTU

Vrijeme u godini kada Venera prolazi kroz znak Raka i nastaju ljubavi u kojima ima romantičnih ljubavi, pojačane čežnje za zaštitom u ljubavi, ili za željom porodičnim životom.

Ljubavi koje su pune čežnje za ostvarenjem trajne veze koja vodu u stvaranje doma i porodičnog života, a oni koji imaju porodice njima donosi više ljubavi i sreće u porodičnom životu, ili brak. Ovo se posebno odnosi na osobe koje imaju podznak u Ovnu, ili Jarcu.

Kada Venera uđe u Raka, ljubav, davanje i obilje mogu ući u vaš dom. Što ste više spremni da dajete, to ćete i dobijati više. Voljenje i pozitivna energija diže vibraciju i privlači dobro ne samo na emotivnom planu, već i na materijalnom, ako je vezana za davanje praćeno osjećanjem radosti.

Lako se može desiti da kada Venera uđe u Raka neki od vas upoznaju nočekivano, naglo, ili na čudan , nesvakidašnji način osobu koja je suptilna i senzibilna osjećajna. To može biti ako je riječ o djevojci osoba koja u očima nosi žeđ za ljubav. To može da bude neko ko umije da voli i ko može da vas razumije , ili ko želi da vam pomogne.

Može vas suptilno privući svojim tajanstvim, ili senzulanim pogledom. Osvojiće vas svojim osjećanjima, svojom potrebom da vam ugodi, da vas mazi i pazi, ili da vam pripremi nešto što možda volite da jedete i to učini tako spontano i prirodno da vas raspameti. Ona nosi čežnju za bliskošću i ljubavnom nježnošću . Može nositi u sebi želju da vam najprije u svojoj duši napravi dom, a jednog dana da stvori sa vama porodicu i dom o kojem sanjate.

Ovo je vrijeme ljubavi, koja je zasnovana više na osjećajima, nježnosti, senzualanosti.

Venera u Raku je pod uticajem Mjeseca i donosi promjenljivu situaciju u ljubavi i porodičnom životu. Kada su tranziti Mjeseca povoljni, posebno u vodenim i zemljanim znacima onda će u ljubavi i porodičnim odnosima.

Venere u Raku će biti u trigonu sa Neptunom krajem maja i početkom juna.

Tada neke od vas mogu preplaviti ili vas lako ponijeti zaljubljenost, kada Venera bude u trigonu sa Neptunom u Ribama. To je vrijeme ljubavi iz snova, to je vrijeme kada se vole oni koji se osjete kao bliske duše, koja uznosi. Tada je važno da vjerujete u ljubav. Ljubavni snovi mogu postati stvarnost, ako vam Venera sada pravi dobre aspekte na natalne planete.

Ovo je vrijeme kada možete zaljubiti u nekog pored neke vode, ili na nekom romantičnom mjestu, ili u nekog ko je daleko od vas, nekog ko vas može očarati i ispuniti najljepšim ljubavnim željama.

Kada je Venera u Raku roditeljska ljubav postaje jača, ima više želje za zaštitom, više empatije, saosjećanja, razumijevanja, nježnosti i privrženosti drugima. Tada se osjećaju bolje tuđe želje i potrebe.

Tada se može voljeti iskreno, privrženo. To je i ljubav majke i uz nju ide ona istinita rečenica -Niko ne voli kao majka- ! To je ona duboka, predana, nježna i stabilna ljubav koja čuva dom i porodicu, koja je predana i trajna i koja je neiscrpna je pokreće kao ni jedna sila na svijetu.

U ovom periodu dok je Venera u Raku posvećuje se veća pažnja i ljubav svojim najmilijima i udovoljavaju njihove potrebe i ispunjavaju želje.

To nesebično davanje donosi sreću. To je vrijeme kada se zajedno i uživa, odlazi na odmor,ili na izlet, ili u prirodu, ili uopšte ima više razonode, ljubavi i radosti u porodoičnim odnosima.

Venera u Raku je povoljna i za uređenje doma, uljepšavanje životnog prostora. Unesite boje života u svoj dom, cvijeće i voće, nešto što će svojom životnošćom i ljepotom učiniti ljepšim i udobnijim vaš intimni kutak.. Tada će emocije biti u izobilju i lako se možete zaplakati, da li zbog sreće, ili tuge, izazvane nekim sjećanjem iz prošlosti.

Zarada , novac mogu da dolaze kroz poslove vezane za dom, ili porodične poslove.

Oko 3-6.06- su dani koji . mogu da donesu povećane promjene i transformacije u porodičnim i ljubavnim odnosima, jer će tada je će Venera u Raku biti u opoziciji sa Plutonom u Jarcu. Tada se će se nešto mijenjati, ili završiti. Može pojaviti ili emotivna bol, patnja, koji nas nagoni da ili nešto promjenimo, ili se nečeg oslobodimo, završimo sa načim.

Ako uđete u neku tajnu vezu, ona može biti fatalna za vas. Venera u Raku je sklona da donese i takve veze, ali u ovom periodu to je izuzetno nepovoljno, jer kod nekih može da nepovoljno djeluje na porodicu, ili da donosi i patnju, emotivnu bol, suze kao izraz duboke tuge. Ovaj aspekt može nepovoljno djelovati i na finansije izazvati neki gubitak, ako se nalazi u kućama koje se odnose na finansije ( u drugoj, ili osmoj).

Venera u Raku će naići i na još jedno iskušenje pri svom prolasku kroz Raka. Ovo može donijeti ili iznenadne ljubavne veze, koje mogu zanijeti, ali koje kao što naglo dolaze i donose uzbuđenje i nemir, ali koje nisu stabilne, ni trajne. Nekima će donijetii više uznemirenosti i uzbuđenje u porodičnim odnosima, ili nedostatk bliskosti.

Ponekad može usloviti i rastanke, neplanirane, iznenedane, ali ni ovo ne mora da trajno, već privremeno razdvajanje. Dobro je ispoljiti manje inaćenja i insistriranja na sopstvenim željama, ako ne želite da dođe do nepovoljnih događanja.

Venera u Raku je i plodna Venera. Ovo je vrijeme kada se i više želi materinstvo, kada se bude materinski osjećaji, ili pojačavaju, kao materinski instikt, kada se više voli porodica i djeca.

Ako vam ova Venera pravi dobre aspekti doživjećete sretne trenutke, učvrstiti svoje odnose sa drugima, i unijeti više ljubavi, ljepote i radosti u svoj dom.

Ako ste sami, biće prilike da upoznate nekoga naročito ako vam je podznak u Vodoliji, ili Ribama, ili Jarcu.

To ovoga puta može da bude i upoznavanje na nekom porodičnom skupu, ili čak preko roditelja, ili dolaskom nekog u vaš dom, ili boravkom pored neke vode. Prepustite se osjećajima i maštajte o ljubavi i vjerujete, tako ćete je i prije privući, posebno 30, 31.05.- 5.06. 2018. Tada će biti budu najpovoljniji aspekti Venere dok bude prolazila kroz emotivan, vodeni znak kakav je Rak, jer će Venera biti u trigonu sa Jupiterom i Neptunom , formirati veliki vodeni trigon, koji će najviše sreća donijeti osobama koje imaju neke planete oko 16 17. stepena u Raku, Škorpiji, Ribama.

Ovo je dobar tranzit i za obilje radosti, ljubavi, emotivnog ispunjenja ili za dobitke. Nekima može donijeti i lijep odmor, uživanje pored vode, posebno negdje u inostrastvu. (cicimici)