Veliki horoskop za vrijeme vladavine Bika od 20.04. do 21.05.

OVAN

Ljubav

Partner vam želi dati do znanja da je on glavni u vezi, naročito ukoliko se radi o nekom Lavu ili Vodenjaku. Venera blizu fiksne zvijezde Algol, do 24. 04., upozorava da uzrok rasprava s jednom Vagom može biti njena ljubomora i posesivnost. U posljednjem tjednu travnja, vašu pažnju mogu privući dvije zanimljive osobe, pa nećete znati za koju se odlučiti, piše Atma. Pozicija Venere, do 19. 05., donosi vam poznanstvo s nekim zračnim znakom na kraćem putu ili preko interneta. U posljednjoj dekadi perioda, klonite se rasprava s partnerom, ukoliko ste Ovan rođen u ožujku.

Posao

U trećoj dekadi travnja, očekuje vas potpisivanje ugovora o novom vidu suradnje s nekadašnjim poslovnim partnerima. Iako se financijska situacija popravlja, oko 22. 04. izbjegavajte nepotrebne troškove. Posle 16. 05., budite oprezniji prilikom dogovora sa strancima. Vaš vladar Mars, planet akcije, na stupnju svoje egzaltacije, 11. i 12. 05., u kvadratu s Uranom, planetom više sile u vašem znaku upozorava da izbjegavate konflikte na poslu. Oko mladog Mjeseca 15. 05., možete očekivati priliv novca.

Zdravlje

Moguća alergija.

BIK

Ljubav

Oko 22. 4. može vam se udvarati kolega, ako ste žena, a ako ste muškarac, svidjet će vam se atraktivna mlađa osoba. Krajem perioda, u nekom klubu ili restoranu, možete upoznati nekoga čiji posao podrazumijeva češća putovanja. Aspekti Marsa i Plutona, vladara astrološke kuće ljubavi, do 12. 5., upozoravaju vas da se klonite svađa s partnerom, prvenstveno zbog njegove posesivnosti. Do 19. 5., preko posla možete upoznati umjetnika ili sportaša, a krajem perioda nekog Raka. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 15. 5., može vas kontaktirati Bik koji planira uspostaviti suradnju s vama.

Posao

Aspekti vašeg vladara Venere, simbola novca blizu fiksne zvijezde nepovoljnog značenja Algola i Sunca u vašem znaku, upozoravaju da bi do 24.4. trebalo izbjegavati rizične financijske transakcije. Sredinom mjeseca, ulazak Urana u vaš znak, poslije 84 godine, najavljuje promjenu posla ili radnog mjesta, naročito ako ste travanjski Bik. U trećoj dekadi perioda, klonite se nepotrebnih troškova. Krajem perioda, ulaskom Sunca u vašu astrološku kuću posla, financijska situacija kreće nabolje.

Zdravlje

Podložnost povredama.

BLIZANCI

Ljubav

Već početkom perioda, aspekti fiksne zvijezde nepovoljnog značenja Algola, najavljuju mogućnost strastvenog susreta s osobom koja je dosta starija od vas. Posle 24. 4., ulaskom planete ljubavi i ljepote, Venere u vaše astrološko polje ličnosti, do 19. 5. raste i vaša popularnost u društvu suprotnog spola. Period poslije 13. 5. nije povoljan za donošenje važnih odluka. Krajem perioda, možete ući u vezu s vrlo atraktivnom osobom, ukoliko ste muškarac. Ako ste predstavnik nježnijeg spola, bilo bi bolje da se klonite Jaraca i Škorpiona koji će na sve načine pokušavati privući vašu pažnju.

Posao

Retrogradni hod Plutona, vladara astrološkog polja posla, može prolongirati vaše poslove i dogovore. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 22. 4., moguć odlazak na kraći put u inozemstvo. U prvoj polovini svibnja, dovršite važne poslove. Sredinom svibnja, ulaskom vašeg vladara Merkura i Urana u Bika, planeta komunikacija i više sile, budite oprezniji prilikom dogovora sa strancima i potpisivanja važnih ugovora. U trećoj dekadi perioda, Mars u Vodenjaku u trigonu sa Suncem u vašem znaku, donosi vam zaradu.

Zdravlje

Čuvajte se sportskih povreda.

RAK

Ljubav

U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 22. 4., kada Pluton kreće retrogradnim hodom, može vam se udvarati zauzeta osoba na položaju. Strastveni susret sa Škorpionom ili Bikom, koje ste upoznali preko posla ili prijatelja, 8. i 22. 5., može prerasti u nešto puno ozbiljnije. Poslije 19. 5., ulaskom Venere, planete ljubavi i ljepote u vašu astrološku kuću ličnosti, mnogi će poželjeti naći se u vašem društvu. Aspekti planeta ljubavi i ograničenja, Venere i Saturna u retrogradnom hodu, krajem perioda, opominju da se ne igrate s partnerovim strpljenjem.

Posao

Do kraja travnja, rastu šanse za uspostavljanje dugoročne isplative suradnje sa strancima iz prekooceanskih zemalja, a i financijska situacija se postepeno popravlja. Konjunkcija Marsa i Plutona do 12. 5., upozorava da bi trebali dobro proučiti ugovore koje bi trebalo potpisati. Sredinom perioda, ulaskom Urana u znak Bika, poslije 84 godine, rastu šanse za uspostavljanje novog vida suradnje sa strancima iz prekooceanskih zemalja. U vrijeme mladog i punog Mjeseca, oko 15. i 29. 5., mogu vas razveseliti iznenadni novčani dobici.

Zdravlje

Izbjegavajte slatko i gazirane napitke.

LAV

Ljubav

Zbog aspekata Venere, simbola ljubavi i posla u blizini fiksne zvijezde lošeg značenja, Algola, do 24. 4. može vam se udvarati neka najvjerojatnije zauzeta osoba na položaju. U posljednjoj dekadi travnja, jedan Blizanac će pokušati privući vašu pažnju, a sredinom svibnja možete upoznati nekog Vodenjaka preko interneta ili društvene mreže. Do 19. 5. možete biti u emotivnoj dilemi za koju od dvije šarmantne osobe se odlučiti. Ulazak Urana u Bika, u vrijeme mladog Mjeseca, 15. 5., donosi vam privremeno razdvajanje od partnera (zbog posla) ili novu ljubav.

Posao

Pozicija Marsa i Plutona do 12. 5., najavljuje period pojačane poslovne aktivnosti i upozorava da obratite pažnju na konkurenciju. Zbog aspekata vašeg vladara Sunca u polju karijere, od 13. do 21. 5., izbjegavajte rasprave sa šefovima. Posle 21. 5., bit ćete u prilici da dosta zaradite, ako se bavite umjetnošću ili sportom. Do 12. 5., veće su šanse za obnovu suradnje sa strancima. Ulaskom vašeg vladara Sunca u Blizance, 21. 5., nastupa period pojačane poslovne aktivnosti i mogućnosti za zaradu.

Zdravlje

Provodite više vremena u prirodi.

DJEVICA

Ljubav

Zbog pozicije Sunca, simbola uglednih i uspješnih osoba, možete dobiti poziv za izlazak od nekoga tko samo što nije stigao s nekog puta. Konjunkcija Marsa i Plutona u vašoj astrološkoj kući nervnog sistema upozorava da se do 12. 5. klonite rasprava s partnerom, prije svega zbog njegove posesivnosti. Do 19. 5., izbjegavajte rasprave s partnerom. Sredinom svibnja, očekuje vas susret s osobom koja nosi uniformu na radu, ako ste žena. Ukoliko ste muškarac, posle 21. 5. možete upoznati nekog Raka, Škorpiona ili Ribu.

Posao

Početkom perioda, uspostavljate nove kontakte i upoznajete potencijalne poslovne partnere, naročito ako se bavite modernim tehnologijama. Pozicija Venere, vladara astrološke kuće posla, do 24. 4., donosi vam zaradu preko poslova s nekretninama. Do 12. 5., iskoristite poziciju vašeg vladara Merkura, planete komunikacija u astrološkoj kući karijere, ako se planirate vidjeti s nekadašnjim poslovnim partnerima. U drugoj polovini mjeseca, kada Uran poslije 84 godine ulazi u Bika, možete uspostaviti novi vid suradnje sa strancima iz prekooceanskih zemalja.

Zdravlje

Čuvajte se povreda.

VAGA

Ljubav

Vaš vladar Venera blizu fiksne zvijezde lošeg značenja, Algola, upozorava da se do 24. 4. čuvate neke zauzete osobe koja odavno pokušava privući vašu pažnju. Do kraja travnja, preko interneta možete upoznati atraktivnu mlađu osobu. Mars, vladar astrološke kuće ljubavi, na stupnju svoje egzaltacije, 11. i 12. 5., opominje da se klonite rasprava s partnerom. Oko 16. 5., može vas privući neki umjetnik ili sportaš. Opozicija između vašeg vladara Venere i Saturna, planeta ljubavi i discipline, posle 19. 5., unosi zahlađenje u odnos s partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom zemljanom znaku.

Posao

Zahvaljujući aspektima koje Mars obrazuje s Plutonom i Jupiterom, simbolima bogatstva i inozemstva, do sredine svibnja bit ćete u prilici dosta zaraditi. Iskoristite poziciju Merkura, planete komunikacija, do 13. 5., ukoliko planirate dogovore o novim poslovnim projektima. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 15. 5., kao i u trećoj dekadi perioda, možete očekivati novčane dobitke. Krajem perioda, u vrijeme punog Mjeseca, možete uspostaviti isplativu suradnju sa strancima.

Zdravlje

Provodite više vremena u prirodi.

ŠKORPION

Ljubav

Venera, vladar vašeg astrološkog polja ljubavi, u konjunkciji s fiksnom zvijezdom lošeg značenja, Algola, do 24. 4. upozorava da bi za vas svakako bilo bolje da izbjegnete konflikte i svađe s partnerom kao i članovima obitelji. Pozicija Merkura, simbola komunikacija, do 13.5., najavljuje mogućnost poznanstva s atraktivnom mlađom osobom preko interneta ili neke društvene mreže. Aspekti planete prošlosti Saturna u trećem astrološkom polju, u trećoj dekadi svibnja, donose vam susret sa starom simpatijom ili nekim tko vam je nekada bio vrlo drag.

Posao

Konjunkcija vladara vašeg znaka Marsa i Plutona, simbola akcije, moći i bogatstva koje obrazuju sekstil s retrogradnim Jupiterom, simbolom inozemstva u vašem astrološkom polju ličnosti, do 12. 5. donosi vam novčane dobitke. Ipak, do kraja travnja pokušajte izbjeći nepotrebne troškove i rizične financijske transakcije. U drugoj polovini perioda, kada Mars ulazi u Vodenjaka, vaše astrološko polje karijere, trebali bi se potrudite da izbjegnete konflikte i rasprave sa šefovima, ali i sa kolegama i suradnicima.

Zdravlje

Provjerite krvnu sliku.

STRIJELAC

Ljubav

Prelazak Merkura, planete komunikacija, preko astrološkog polja ljubavi donosi vam nove susrete i poznanstva sa zanimljivim osobama. Pozicija Venere, planete ljubavi, najavljuje mogućnost ulaska u vezu s nekim koga ste upoznali preko prijatelja. Početkom perioda, izbjegnite rasprave s partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom zračnom znaku. Poslije 13. 5. slabi utjecaj Merkura, vladara vašeg polja ljubavi, zbog čega partner može biti posesivniji i ljubomorniji nego inače. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 15. 5., udvarat će vam se osoba koju ste najvjerojatnije upoznali preko posla.

Posao

Prva Mjesečeva četvrt, 22. 4., u vašem astrološkom polju karijere, donosi vam mogućnost suradnje sa strancima iz prekooceanskih zemalja. Konjunkcija Marsa i Plutona u polju posla upozorava da do 12. 5. budete oprezniji ako planirate neku financijsku transakciju. Aspekti između vašeg vladara Jupitera simbola inozemstva, do sredine svibnja najavljuju više mogućnosti za zaradu. Mars na stupnju svoje egzaltacije, oko 11. i 12. 5., pogoduje vam ukoliko se bavite zanimanjem koje podrazumijeva uniformu.

Zdravlje

Smanjite unos šećera.

JARAC

Ljubav

U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 22. 4., kada i planeta moći i karizme, Pluton, kreće retrogradnim hodom, vašu pažnju može privući šarmantna, ali najvjerojatnije zauzeta osoba. U vrijeme mladog Mjeseca, sredinom perioda, istovremeno s ulaskom planete strasti, Marsa u Vodenjaka, može vam se udvarati neki umjetnik ili sportaš. Vaš vladar Saturn, planeta prošlosti u opoziciji s Venerom, planetom ljubavi u astrološkom polju partnerskih odnosa, u posljednjoj dekadi perioda najavljuje romantični susret s osobom koja je starija od vas ili starom simpatijom.

Posao

Mars blizu Plutona u vašem znaku, do sredine svibnja donosi vam priliv energije, ali i pojačanu nervozu, zbog čega bi trebalo izbjegavati stresne situacije. Pripremite se za nove poslovne izazove, naročito ukoliko se bavite privatnim biznisom. Oko 11. i 12. 5., kada je Mars na stupnju svoje egzaltacije u vašem astrološkom polju ličnosti, možete očekivati profesionalnu i financijsku satisfakciju. U vrijeme punog Mjeseca, 29. 5., mnogo su veće šanse da zaradite preko suradnje sa strancima.

Zdravlje

Podložnost depresivnim raspoloženjima.

VODENJAK

Ljubav

Pozicija Sunca, vladara vašeg astrološkog polja ljubavi, najavljuje strastveni susret sa karizmatičnom osobom. Jedan od vladara vašeg znaka, Saturn u opoziciji s Venerom, simbolom ljubavi, poslije 19. 5. donosi vam poznanstvo sa nekim tko je stariji od vas. Ulaskom Marsa, planete strasti u vaš znak, sredinom mjeseca, postajete aktivniji na ljubavnom planu, naročito ako ste muškarac. Sunce, vladar astrološkog polja ljubavi, 21. 5., ulazi u Blizance, donoseći vam nove susrete i poznanstva.

Posao

Već početkom perioda, uspostavljate nove kontakte sa strancima s kojima ćete uspjeti da dogovorite isplativu saradnju. Konjunkcija Marsa i Plutona, planeta akcije i novca, u 12. polju, pod utjecajem Jupitera, simbola inozemstva do 12. 5. donosi vam zaradu preko paralelnih poslova. Od 13. do 21. 5., budite oprezniji prilikom sklapanja novih poslova. Studenti i umjetnici bi trebali iskoristiti naglašenu poziciju Merkura u prvoj polovini mjeseca, ukoliko planiraju neke važne dogovore. Sredinom perioda, vaš vladar Uran, poslije 84 godine, ulazi u znak Bika, najavljujući promjene na polju karijere.

Zdravlje

Moguće glavobolje.

RIBE

Ljubav

U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 22. 4., može vam se svidjeti osoba koju najvjerojatnije već poznajete preko posla. Do 24. 4., na kraćem putu očekuje vas interesantan susret s nekom Vagom ili Bikom. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 15. 5., vašu pažnju može privući šarmantna osoba koja se bavi umjetnošću, ugostiteljstvom ili turizmom. Oko 22. 5. možete upoznati neku Djevicu ili Bika. Aspekt između Venere i Saturna, planeta ljubavi i discipline, u trećoj dekadi perioda, unosi zahlađenje u vaš odnos s partnerom, naročito ako se radi o Jarcu ili Škorpionu.

Posao

Do 24. 4., trebalo bi izbjeći donošenje važnih odluka, naročito ukoliko surađujete sa strancima. Posavjetujte se s jednim Rakom ili Jarcem. Poslije 13. 5., slabi utjecaj Merkura, planete komunikacija, zbog čega bi trebalo povesti više računa o važnim dokumentima i ugovorima. Sredinom mjeseca, moguć je iznenadni odlazak na kraći put u inozemstvo. Krajem perioda, u vrijeme punog Mjeseca u vašoj trećoj astrološkoj kući, veće su šanse da zaradite dosta novca preko nekih paralelnih ili honorarnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Moguće stomačne tegobe.