VEČERAS POČINJE VRIJEME PADAJUĆEG MJESECA: AKO STE ROĐENI U OVOM PERIODU OTKRIĆETE VELIKU LJUBAVNU TAJNU

Nakon završetka prošlonedjeljnog punog Mjeseca u Ribama, dolazi nam nova faza – takozvani padajući polumjesec.

Svaka mjesečeva faza duboko utiče na ljude rođene u njoj i otkriva mnoge duboke istine kojih još nismo bili svjesni.

Čak i u slučaju da ne pratite astrologiju, sigurno ste primijetili da su vaše emocije tokom punog mjeseca bile na sve strane, spontane i vrlo često međusobno suprotstavljene.

Faze koje dolaze nakon punog Mjeseca nas polako usporavaju i taj trenutak preispitivanja može da ima dugoročan uticaj na ličnost i budući životni put.

Ako želite da saznate da li ste rođeni u ovoj fazi, iskoristite ovaj kalkulator i pogledajte šta vas očekuje tokom padajućeg polumjeseca.

Osobe rođene tokom prve faze nakon punog mjeseca su “stare duše” i mnogo su mudrije nego što bi to njihove godine mogle da nagovijeste.

Zbog toga su zainteresovane za religiozne studije, profesorski posao ili javno govorništvo.

Pokreće ih želja da uče druge i prenose svoje znanje, ali i da sami uče dalje. Međutim, to može dovesti do toga da previše “popuju” drugima zaboravljajući da se svaki razgovor svodi na davanje i primanje, prenosi Avaz.

Važno je da nauče da svako ima drugačiji pogled na stvari baziran na subjektivnom iskustvu i da, bez obzira na namjere, držanjem bukvice drugima stavljaju sebe u položaj superiornosti prema sagovorniku.

Najveći izazov stoga jeste poštovanje puta koji su drugi izabrali i njihovih granica.

Ovakva promjena će imati najveći efekat na ljubavne veze jer pokazivanjem skromnosti partneru pokazujete i svoju ranjivu stranu.