Večeras Merkur kreće direktno: NAPOKON STIŽU BOLJE VREMENA

Merkur večeras kreće direktno ― evo šta treba da uradite za sreću i napredak! Pročitajte savjete astrologa Julijane Oremović.

Zbogom retrogradnom Merkuru! Vrijeme je da se oslobodimo okova i tereta. Sada imamo jaču svijest, mnoge stvari vidimo jasnije i okrećemo novi list… Polako, strpljivo, vjerujte u proces i čudo zvano napredak uskoro će se ostvariti.

Merkur kreće prema naprijed u večernjim satima. Zaokret će napraviti na 25′ Vage i pravi je trenutak da nešto shvatimo, odlučimo i pokrenemo. Dolazi nam više jasnoće i potrebe da se izgovori ono o čemu smo razmišljali u proteklim nedjeljama.

Informacije koje čekamo idu prema nama. Imamo više volje i motivacije da krenemo prema naprijed.

S druge strane Merkur prima izazovne uticaje Saturna. Možda smo još inhibirani, postoji neki strah, unutrašnja blokada koji nas koče da se izrazimo. Ostalo je još nešto u prošlosti, a prisutno je u sadašnjosti, što nismo do kraja riješili.

Pesimizam može obojiti naše misli. Obratite više pažnje na komunikaciju u bliskim odnosima. Previše se trudimo, pod pritiskom smo da bismo nešto ostvarili. Opustite se i imajte povjerenja u proces.

Nemojte žuriti i jurišati na vjetrenjače, mnogo toga će se riješiti iza 10. novembra.