Večeras je pomračenje Sunca, a evo šta će se desiti Lavovima i Vodolijama!

Pomračenje Sunca kod nas će se vidjeti tek djelomično i to u 20:30 sati navečer, ali svejedno će imati bitnog utjecaja na sve horoskopske znakove, a na Lavove i Vodenjake posebno. U Americi će s druge strane pomrčina Sunca biti potpuna, što se posljednji puta dogodilo 1979. godine na tom području. .
Pomrčina Sunca je događaj kada Mjesec prolazi između Sunca i Zemlje i upravo zato mi sa Zemlje u tom trenutku ne vidimo jedan dio Sunca. Pomrčina će se dogoditi u blizini fiksne zvijezde Regulus. To je kraljevska zvijezda koja označava velike uspjehe, sretnu zvijezdu i slavu preko noći. Osim očite vidljive promjene na nebu, pomrčina Sunca sa sobom nosi i one osobne, vlastite promjene. Razbija rutinu i tjera nas na nove stvari.
Ona nema jednokratan utjecaj, već će označiti nešto dugoročniju promjenu, koja će trajati idućih nekoliko mjeseci, odnosno njezin utjecaj osjećat ćemo idućih šest mjeseci do godine dana. Neki znakovi će osjetiti više, dok drugi manje. Lavovima i Vodenjacima se smiješi sreća Najviše utjecaja Pomrčina će imati na Lavove i Vodenjake. Ovi znakovi mogu doživjeti potpuni preokret u svojem životu, bilo u pozitivnom ili negativnom pogledu. Za mnoge rođene u ovim znakovima pomrčina predstavlja izuzetnu priliku za pet minuta slave.
Pojavit će se niz okolnosti i događaja koji stvaraju nove prilike kako na osobnom, tako i na profesionalnom planu. Velike promjene dogodit će se onima koji su spremni na njih. Kod Lavova se na primjer tako zatvara jedan ciklus, a počinje novi, puno bolji.
Osobe rođene pod ovim znakovima mogu doživjeti važne preokrete u svojim životima, ali je važno i obratiti pažnju na zdravlje. Kako god bilo, znamo kako je sada pravo vrijeme za nove ciljeve i nove stvari. Budite hrabri i prihvatite promjene koje dolaze..(avaz.ba)