Važna lekcija: DOVOLJAN JE SAMO JEDAN DETALJ I DA OTKRIJETE ŽENU U PREVARI!

Stručnjaci kažu da konačno znaju koji je to ključan element koji otkriva da žena vara. Ukoliko dama ovo radi, svaki muškarac ima puno pravo da possum,nja u njenu vjernost

Iako postoji uvriježeno mišljenje da muškarci varaju “jer im se može”, a žene kada su zapostavljene i nevoljene, ta generalizacija, kao i svaka druga, nije uvijek istinita. I žene, kao i muškarci, varaju iz različitih razloga, a ono što spaja oba pola je to što žele da znaju da li su prevareni. A naučnici sada tvrde da imaju način da pomognu muškarcima u odgonetanju tog pitanja.

Istraživanje pod imenom “Human Female Orgasm as Evolved Signal: A Test of Two Hypotheses “ iz 2013. godine sprovedeno je nad 138 žena i 121 muškarca koji su u heteroseksualnoj vezi.

Ispitanici su odgovarali na niz pitanja koji se ticao njihovog seksualnog života.

Muškarci su odgovarali na pitanje koliko često njihova partnerka doživljava orgazam, a žene koliko su često njihovi orgazmi, ali i koliko intenzivni.

Kada su se odgovori uklopili sa ostatkom pitanja o njihovim eventualnim preljubama, naučnici su izveli i zaključak da što češće žena u vezi glumi orgazam, to je vjerovatnije da vara partnera.