Vaša omiljena poza u seksu otkriva kakav ste zapravo par

Koliko vam je važna romantika i bliskost, a koliko drskost i međusobno zavođenje? Vaša najdraža seks poza može otkriti puno kako se slažete i koliko se nadopunjujete

Seks je bitan u svakoj vezi, on je najbolji način da se u svakom smislu zbližite sa svojim partnerom i siguran način da ekstra začinite svoju vezu. Poze u kojima ste najčešće tijekom seksa mogu otkriti koliko ste povezani i ima li vaša veza dublje značenje od same tjelovježbe, prenosi 24 sata.

1. Misionarska poza

Vi ste zajedno oduvijek. Završavate jedno drugome rečenice i uvijek znate što se događa s vašim partnerom. Kada ste sinkronizirani jako ste bliski, ali i predvidljivi, a misionarska poza je najpredvidljivija seksualna poza koja postoji.

Ako vas ova poza i dalje napaljuje, držite je se, ali to ne znači da ne bi trebali isprobati nešto novo.

2. Doggy style

Naravno, romantični ste u javnosti, ali u krevetu ste drski i puni samopouzdanja. Vaš odnos je savršena ravnoteža ljubavi i požude, a jedna od vaših omiljenih aktivnosti u slobodno vrijeme je seks.

Za vrijeme seksa se osjećate blisko, na istoj valnoj duljini, a taj osjećaj često zna trajati i ostatak dana.

3. Stajaća poza

Vi ste aktivan par s golemom listom želja koju namjerava ostvariti. Vaš entuzijazam u životu se lako prenosi u spavaću sobu. Oboje ste aktivni seksualni partneri i volite se maksimalno posvetiti svakoj pozi koju isprobavate.

No, omiljena poza vam je stajaća. Aktivna je, fizički prisna i intimna.

4. Kaubojka

Tretirate svojeg muškarca poput kralja, ali je on itekako svjestan da ste vi vođa u vašoj vezi. Dominantni ste u spavaćoj sobi, ali vaše samopouzdanje dolazi od činjenice da vas vaš muškarac uvijek podržava i daje do znanja da ste najbolji.

I to vas čini pobjedničkim parom u spavaćoj sobi. U ovakvoj vezi postoji mnogo povjerenja i ugode, što ženu stavlja u poziciju da nema straha biti u prvom planu.

5. Obrnuta kaubojka

Ova pozicija je zabrinjavajuća budući da pruža najmanje intimnosti od svih poza. Ona može, i ne mora, biti znak da niste emotivno povezani.

Također ovo je pasivna poza i ne traži od seksualnih partnera puno rada, pa bi se mogla nazvati i lijenom pozom. Trebali bi razmisliti o tome da porazgovarate sa svojim partnerom i probate unijeti malo žara u seksualni život uvođenjem novih poza.

6. Poza kašike

Seks s partnerom vam je ugodan i poznat, oboje ste svjesni partnerovih želja i pobuda, te ste jednako željni ugoditi jedan drugome. Parovi koji vole ovu pozu jako su bliski i opušteni, a obožavaju se dodirivati i milovati.

7. Poza 69

Parovi koji prakticiraju ovu pozu osjećaju se povezano, jednako i imaju veliku količinu poštovanja jedan prema drugome. Često znaju biti i malo umišljeni, a vole pokazati drugima koliko je njihovo razmišljanje drugačije od ostalih.

Ali u spavaćoj sobi… Njihova misija je da im se partner provede što je bolje moguće. Daju i uzimaju, sve istovremeno.

8. Seks pod tušem

Vi ste jakooo zaposleni par! Dnevni raspored, izlasci, dogovori, eventi i još mnogošta drugoga okupiraju vaš tjedni raspored tako da brzi seks prije spavanja kod vas ne dolazi u obzir.

Umjesto toga, uvijek pronađete par slobodnih minuta za brzinski, ali zadovoljavajući, seks pod tušem.