VAŠ I NUMEROLOŠKI BROJ VAŠEG SAPUTNIKA OTKRIVAJU JESTE LI ROĐENI JEDNO ZA DRUGO

Ako vjerujete u numerologiju, prema objašnjenjima koje ovdje  objavljujemo pokušajte analizirati kako se slažu vaše i prezime vašeg partnera.

Budućnost većine parova u početku je blistava – nesebično se vole do prve veće prepreke, sukoba interesa, i, naravno, seksualnih odnosa. Ali nakon nekog vremena počnu trzavice, svađe, predbacivanja…Da vam se to ne dogodi, prije stupanja u ozbiljnu vezu napravite numerološku analizu vašeg i partnerovog prezimena. Tako ćete saznati svoje i njegove/njene slabe tačke.

Uporedite brojeve prezimena svog partnera i svoje, (nema veze da li ste ili niste u braku). Možda ćete otkriti uzroke nesporazuma u svojoj vezi, jer numerološki test što ga objavljujemo pokazuje kakvo je i seksualno značenje brojeva prezimena.

Da biste izračunali koji je broj vašeg prezimena, upotrijebite ovu tablicu u kojoj je za svako slovo određen broj koji mu pripada:

AJS – 1   BKT – 2   CLU – 3

DMV – 4   ENW – 5   FOX – 6

GPY – 7   HQZ – 8   IR – 9

VAŽNA POMENA – Slova sa afrikatima se nalaze u gornjoj tabeli. Zamijenite ih ovako: Č,Ć = C   DŽ = D+Z    Đ = D

Slova iz vašeg prezimena i prezimena vašeg partnera zamijenite brojevima i saberite ih, posebno za svako prezime. Tako ćete dobiti broj svog i partnerovog prezimena. Nakon toga pronađite taj broj među objašnjenjima koje objavljujemo pa ćete saznati kakvi ste u braku.

Ovdje pogledajte primjer za izračunavanje broja prezimena u kojem je svako slovo zamijenjeno odgovarajućim brojem, a zatim se svi ti brojevi zbrajaju sve dok ne dobijemo jednoznamenkasti broj:

B O S A N Č I Ć

2 6 1 15393

2+6+1+1+5+3+9+3=30

Nastavljate tražiti jednocifren broj po ovom receptu:

3+0=3

Broj prezimena gospodina BOSANČIĆA JE 3.

Na isti način izračunajte broj vašeg prezimena i prezimena vašeg partnera.

Zatim u objašnjenjima pronađite vaše brojeve i provjerite da li se slažu te hoće li budućnost kod vas “funkcionirati”?

BROJ 1 –  je ozbiljan u seksualnosti te i na tom području  upotrebljava logičko mišljenje. Zato su “skokovi preko plota” kod njega vrlo rijetki, ali ih nesretan brak ipak izazove. Općenito su dobri spolni partneri i uvijek su skloni ugoditi partneru.

Ako se žena drugog broja uda za muškarca s brojem 1, neka mu prepusti vodstvo. A muškarci drugog broja neka budu svjesni spolnih potreba i želja za romantikom kakve imaju žene s brojem 1.

BROJ 2 – Ovaj broj je spolno promjenjiv, pun nemira i traženja. Tim ljudima je u braku teško. Bježat će od jednog partnera, drugome, moguće je da u tom traženju budu nekoliko puta oženjeni. No, ako je drugi partner “jak” i sretan broj, može ih umiriti.

BROJ 3 – Ovaj broj je jako seksualan, ali rado prihvaća i pažnju i ljubav. Ako im povrijedimo osjećaje, što nije teško jer su vrlo osjetljivi, neće odmah trčati drugome u zagrljaj – prije će se povući u sebe i tiho patiti. Odgovorni su i odani ako su sigurni da je njihova ljubav željena.

BROJ 4 – I četiri je jako seksualan broj, tim ljudima spolnost mnogo znači. Ako imate supruga s brojem 4, nećete se nikada žaliti na njegovu odanost. Dajte mu što mu treba i nikada se neće udaljiti od vas.

Broj 5 – I to je seksualan broj, koji se teško zadovoljava samo s jednom osobom.

Često se kolebaju i ne zaljubljuju se lako. Sposobni su prihvatiti odnose s privlačnim partnerom, potpuno bez osjećaja.

Malo petica ima uspješan brak, uvijek teže nečem novome, za njih je sve brzo i promjenjivo. No, budućnost je za njih osiguran ako nađu pravu osobu. Tada se smire. Diskretne izvanbračne veze za njih nisu ništa neobično, iako ih rijetko zadovolje.

BROJ 6 – Broj šest predstavlja Veneru, pa bismo rekli da je on izvor ljubavi, ali nije.

Mnogi takvi ljudi vrlo su hladni i treba im puno pažnje. Nađu li broj 9, na devetom su nebu, jer su Venera i Mars zajedno kao stvoreni za ljubav i spolnost.

BROJ 7 – To je duhovni broj, koji poštuje ljepote života, a u braku treba pažnju i ljubav. Nikad im nije dosta spolnosti ako znaju da će ih partner prihvatiti. Sramežljivi su i nježni, ne vole agresiju. Spolnost za njih mora biti nešto duhovno, potpuno i s pravim partnerom.

BROJ 8 – Taj broj vjerovatno je najteže razumjeti. Izvana su hladni, ali su u suštini topli ljudi. Spolnost im mnogo znači, ali se ne smije miješati u druge djelatnosti. Mogu postati vrlo hladni, ako je partner previše agresivan. Ali kad nađu pravu osobu, dobri su bračni partneri.

Broj 9 – To je broj jake seksualnosti, s mnogo snage. Može se prilagoditi svim brojevima, ali najljepšu ljubav doživljava s Venerom, jer oni se izvanredno lijepo slažu.