Vanzemaljci su me odveli na parking iza supermarketa: Pristala sam na se*s i nisam se pokajala: Šokantna priča domaćice

Meteor koji je prošle godine osvijetlio nebo iznad škotskog gradića Kirkaldija sa sobom je na Zemlju donio i dvoje napaljenih vanzemaljaca koji su svoju žrtvu pronašli u 35-godišnjoj domaćici Gwen Colins

Sara Collins

Ako je vjerovati izjavi koju je Gwen dala za poznati britanski tabloid Sunday Sport, vanzemaljci su je napali i silovali na parkingu iza lokalnog supermarketa.

– Izlazila sam iz supermarketa kada me je zaslijepilo snažno svjetlo koje se pojavilo na nebu. Odjednom su se ispred mene našla dvojica vanzemaljaca i jedan od njih me je upitao jesam li raspoložena za “vrući vanzemaljski provod”. Nosili su dresove škotskog fudbalskog kluba Cowdenbetha, vjerovatno kako bi se uklopili sa drugim ljudima. Ali su definitivno bili vanzemaljci, jer kako bi drugačije znali moje ime?! – pita se Gwen.

– Sljedeće čega se sjećam je kako su me vanzemaljci odveli na parking iza supermarketa gdje smo se upustili u pravu svemirsku akciju. Nakon što smo završili, oni su odletjeli u noćno nebo. Ja sam se vratila kući svome mužu da mu napravim večeru. Ispričala sam mu šta mi se deslio, a on me je nagovorio da sve ispričam novinama. Nikada se nisam pokajala i osjećam da sam izabrana za seksualnog ambasadora naše planete – ispričala je Gwen Colins britanskim tabloidima. Tekst je prenešen iz satiričnog medija Sunday Sport.

(aura.ba)