Vampiri postoje i hrane se našom energijom: Kako prepoznati i odbraniti se od energetskih vampira?!

Piše: Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813) (Ezosvet)

Energetski  (AURSKI) vampiri su osobe koje svojim djelovanjem kradu tj. crpe životnu energiju drugih osoba i samim tim pomažu sebi kako bi ojačali i bili još bolji nego što jesu, dok osobe od kojih uzimaju energiju padaju na svim životnim poljima, najviše zdravstveno.

Većina ljudi druge osobe uglavnom doživljavaju na psihološki način; one koji svojim ponašanjem čine da se osjećamo zadovoljni, doživljavamo kao dobre, dok one koji nas na bilo koji način ugrožavaju, doživljavamo kao loše osobe. Međutim, psihološke reakcije predstavljaju samo vidljivi dio, to jest, vidljivi efekat dejstva energija naše ličnosti.
Do sada  se o ljudskoj energiji govorilo kao o uzgrednom  djelovanju proizvoda  fizičkog tijela, međutim, energije predstavljaju uzrok – na skali nastanka one mu  prethode jer najprije nastaju energetska pa tek onda fizička tijela. Zato je jako neophodno da se upoznamo sa osnovnim procesom pri kome dolazi do otimanja životne energije među ljudima.

Najčešći uzrok krađe energije

Samim rođenjem vi automatski imate uspostavljenu vezu sa vašom dušom koja je najbolji  i nepresušni prirodni izvor svih životnih energija  koje su vam potrebne za prolazak kroz životni put ili kako neki vole da kažu (kroz sudbinski zacrtan put). Međutim, samim življenjem, tu vezu ponekad sami pokidamo ili nam pokidaju drugi oko nas tako što nam priređuju razne traume koje se pojavljuju usred bolnih iskustava kojima nas izlažu.

Kada izaberete put laži, lukavstva, ljubomore, pohlepe, osvete, mržnje…tada slabite ili kidate vezu sa dušom kao osnovnim izvorom  pozitivne energije.  Da bi ste održali i uspostavili čistu i jaku vezu sa svojom dušom, nije neophodno da dodate  sebi nešto “spolja“, tj. nije potrebno uzimati od nekoga  kako bi ste se uzdigli i postali jači, dovoljno je da sebe očistite od negativnih emocija koje vam stvaraju negativnu energiju.

Kada budete napredovali u tom procesu, automatski će doći do uspostavljanja veze sa vašom dušom.

Kako prepoznati energetske vampire

Emocionalni energetski vampiri kradu životnu energiju tako što manipulišu sa ljudima oko sebe i tako im uzimaju energiju. Takvi energetski vampiri smatraju se parazitima  koji uz pomoć drugih grade sebi životni put i samim tim dovode druge do raskola i do  raznih životnih nedaća.

LJUBAVNI VAMPIRI – Oni uglavnom glume neku žrtvu, bespomoćnog lakog plijena, uvijek su nezadovoljni, (uvijek je njima neko drugi kriv zbog svog stanja itd.) koji vapi za vašom pomoći i zaštitom koju kda im date, njima postaje bolje, a vama gore.

Uglavnom nam energiju oduzimaju naši najbliži

Uglavnom nam energiju oduzimaju naši najbliži

NASILNI VAMPIRI – Oni čine veoma  značajnu grupu energetskih vampira koji se hrane energijama patnje, straha, bola i u tu grupu uglavnom ali ne mora da znači, spadaju psihopate, sadisti i ostale slične grupe. Ovi energetski vampiri kada se bace na žrtvu, neće stati sa nasilnošću dok žrtvu ne vide na koljenima ili u krevetu bez životne energije. Prva negativna faza ovih energetskih vampira je fizičko i psihološko zlostavljanje do te mjere da žrtvi nanosi  veliku bol. Zadnja faza u njihovom zlostavljanju je kada u žrtvi ubije istinu o samom zlostavljanju.

NAMETLJIVI ENERGETSKI VAMPIRI – Oni spadaju u nesvjesnu grupu  energetskih vampira i kao što sama riječ kaže, veoma su  nametljivi, istrajni i uporni. Svojom nametljivošću i dosađivanjem može vas natjerati da prosto iskočite iz sopstvene kože  pa čak i da se odselite. Sam odnos koji gradi sa vama  uglavnom  ima dva lica: krajnje dobronamjeran ili dobronamjerno prijeteći što zavisi od toga kako vas je rangirao na ljestvici moći tj. vašoj jačini.

NESVJESNI ENERGETSKI VAMPIRI  su osobe koje nisu svjesne svoje “moći“ i pri tom ne znaju da vama štete radeći to što rade.

SVJESNI ENERGETSKI VAMPIRI – su osobe koje znaju  šta sve mogu  da urade svojom energijom i jako svjesno idu ka tome da vam oduzmu energiju i da vas ako treba i povrijede.

Takođe, postoji i telefonsko oduzimanje energija koje nimalo nije bezazleno i može biti veoma opasno i u velikoj mjeri može oštetiti vašu auru (energetski omotač).

Primjer – energetski vampir vas nazove i počne odmah da se žali na mnogo štošta; na razne bolove, mučnine, neke njegove lične probleme, frustraciju, nezadovoljstvom života, vrijeme, političare – ma sve.

Samim tim otvara kanal prema vama u prvih deset sekundi i tada počinje da vam crpi energiju, a vama emituje (šalje ) svoju negativnu energiju. Dovoljno je da budete na vezi osam minuta kako bi vama bila oduzeta energija, mada takve osobe obično vas drže što duže na liniji kako bi isisali što više energija i naravno poslije tog poziva vi se osjećate loše, a da ni sami ne znate razlog vašeg lošeg osjećaja.

Stoga vam savjetujem da kada vas takve osobe zovu, gledajte da budete što kraće na vezi i ako je moguće, ne duže od tri minuta. Takođe i pisanje poruka na mobitelu ili na nekim društvenim mrežama, takođe može da vam oduzima pozitivnu životnu energiju tako što će vas prvo vampiri namamiti neobaveznom porukom, a potom će nastaviti pisanje o svojim problemima.

Savjetujem da na prvu poruku takvu ne odgovarate i da je izbrišete ako ste u mogućnosti. Jer poslije prvog tekstualnog odgovora otvorit ćete energetski kanal prema toj osobi.

Ono što još želim da dodam jeste da energija tj. AURA, ne spoznaje niti priznaje rodbinsku vezu tako da na žalost, veoma često se dešava da nam životnu energiju oduzimaju svjesno ali uglavnom nesvjesno i naši najbliži.

Naravno, ne treba kriviti naše najbliže jer ni oni sami nisu (ne svi) svjesni  toga. Moja topla i iskrena preporuka svima je da budete veseli, nasmijani, da pomažete drugima koliko god možete, a da zauzvrat ne tražite ništa, nemojte biti posesivni, ljubomorni, nemojte mrziti nikoga jer shvatite jedno važno životno pravilo, a to je KAKO SIJEŠ – TAKO ĆEŠ I ŽNJETI  ili ono drugo još važnije: KAKO DARUJEŠ – TAKO ĆE TI SE I VRATITI.

/aura.ba/