Uzorne tate po Zodijaku: KOJA SU TRI HOROSKOPSKA ZNAKA NAJBOLJI OČEVI?

Za senzibilnog Raka je porodica uvijek na prvom mjestu, ali ima pažljivih očeva i u još nekim horoskopskim znacima

U stabilnoj ste i sretnoj vezi te razmišljate o tome kako bi bilo prekrasno jednoga dana imati djecu? Naravno, svjesni ste da kada dobijete dijete, ništa više neće biti kao prije – odgovornost će biti puno, puno veća!
Stoga ne čudi da se mnogi plaše roditeljske dužnosti. Međutim, ako su dame u vezi s nekim ko je rođen u jednom od ova tri horoskopska znaka, ne moraju se toliko plašiti – oni su najbolji očevi zodijaka.

Rak
Za senzibilnog raka je porodica će uvijek biti na prvom mjestu. Još dok je dama trudna, on će biti stalno uz nju, maziti je i paziti, davati ti dobre savjete te nježno tepati na uho. Kad dođe dijete, onda počinje najljepše razdoblje njegovog života. Uvijek će biti uz partnericu i svoga potomka. Na ovo se bezbrižno možete pouzdati.

Vaga
Muškarci rođeni u znaku vage su cool očevi s kojima nikada nije dosadno. Uvijek su spremni za zezanciju i vole potomcima pokazivati i objašnjavati svijet na zabavan način. Bez obzira što su najzabavniji tate među horoskopskim znakovima, mogu biti i jako ozbiljni. Njihovim istaknutim smislom za pravdu žele (i jako im je to važno!) odgojiti djecu u emocionalno inteligentne i pažljive osobe.

Lav
Njegova djeca su njegov ponos. Jednostavno će napraviti sve što je u njegovoj moći da ih zaštiti. Ne može im odbiti ni jednu želju i voli ih razmaziti. Jako je zahtjevan prema sebi jer želi biti savršen otac, pa već pri rođenju djeteta zna svu literaturu o odgoju djece napamet.