Uživajte u zdravom i ukusnom doručku od svježeg sira i bobičastg voća!

Bobičasto voće zahvalna je pratnja za mliječno-orašasto sljubljivanje okusa, stoga smo za vas odabrali recept koji spaja svježi kravlji sir, maline, borovnice, med…

Ponuda voća na tržnicama sada je bogata i raznovrsna, pa vaš doručak svakog dana može donijeti novi izazov i iskustvo.

Svježe voće možete jesti samo, ali i kombinirati ga sa žitaricama, tostom, obogatiti okuse jogurtom, medom ili orašastim plodovima, a bit će izvrsno i u kombinaciji sa svježim ili mekim sirevima nježnijih okusa.

Bobičasto voće zahvalna je pratnja za mliječno-orašasto sljubljivanje okusa, stoga smo za vas odabrali recept koji spaja svježi kravlji sir, sezonske maline i borovnice oplemenjene s malo meda i oraha. Za još laganiju varijantu, odaberite posni sir.

ZA OVAJ SPECIJALITET POTREBNO VAM JE: 1 šoljica svježeg kravljeg sira (posnog), šaka malina, šaka borovnica, 1 kašika meda, nasjeckani orasi (po želji).

Stavite svježi kravlji sir u zdjelicu i lagano ga promiješajte viljuškom. Dopdajte šaku borovnica i šaku malina (ili odgovarajuću količinu nekog drugog voća). Prelijte sve punom kašikom meda I dodajte sitno nasjeckane orahe, pa nježno uživajte.