Uzbudljive životne priče: KAKO JE SEHIJU SARAJKU STIGLO OČEVO PROKLETSTVO?

Za vrijeme duhovnih tretmana Beba je Sehiju vratila u vremena kada su njenu ljubav branili i zbog koje se, nakon udaje, sa ocem nikada nije vidjela. Bio je dosta bahata i isključiva osoba. Sehiji je zamjerao što se zaljubila u momka, čiju porodicu je bio glas da je sklona alkoholu, kocki i ostalim porocima

Sehija za sebe može kazati da je bila izuzetno uspješna i kao supruga, i kao majka, i kao biznismen. Uspješno je sa suprugom vodila porodičnu firmu. Rodila je i odgojila dvoje, kako kaže, primjerne djece.

– Kola su krenula nizbrdo nakon što su mi dijagnosticirali rak maternice. No, pravovremenom i uspješnom hirurškom intervencijom sve se dobro završilo – kaže Sehija.

Treća trudnoća

Ubrzo nakon operativnog zahvata, Sehija će ostati u drugom stanju. Trudnoću je uspješno “iznijela!” i na svijet donijela zdravog dječaka. Bio je to istinski praznik u porodici.

– Sve nam je sa rođenjem Mirze krenulo sjajno. Trgovina i ugostiteljstvo su napredovali, tako da smo suprug i ja otvorili još jednu kafanu. Zaposlili smo i kućnu pomoćnicu – priča naša sagovornica.

Ali, u trenutku kada je sve izgledalo kao u bajci njen život se počeo urušavati. Sehijin muž je odjednom izgubio seksualni interes što je rezultiralo dvogodišnjom impotencijom. Uslijedila je poslovna i finansijska kriza. Sehija je posjećivala gatare i vodovnjakinje, a neke su joj rekle da njen suprug ima drugu ženu. Na kraju je pokucala i na vrata Iscjeliteljke Bebe.

– U vašim životima su zavladale sile prokletstva. Ti, Sehija, na sebi nosiš prokletstvo s očeve strane. On je kleo i vašega supruga – kazala je Iscjeliteljka Beba, ne sluteći da će Sehiju vratiti u mladost.

Duhovna glad

Vratila je u vremena kada su njenu ljubav branili i zbog koje se, nakon udaje, sa ocem nikada nije vidjela. Bio je dosta bahata i isključiva osoba. Sehiji je zamjerao što se zaljubila u momka, čiju porodicu je bio glas da je sklona alkoholu, kocki i ostalim porocima.

– Jako je teško očevo prokletstvo skidati – kazala je Iscjeliteljka Beba.

– Ali ćemo, uz Božiju pomoć, uspjeti – dodala je.

PROČITAJTE I OVO

Na granici nemogućeg: KAKO JE BEBA UPOZORILA VLASNICU TEZGI NA PIJACI DA JE RADNIK POTKRADA

Vidno potrešena i razočarana, Sehija je pristala na duhovne tretmane. Odmah je prigrlila zaštitnu hamajliju za kuću, biznis i članove porodice. Redovno je koristila učenu vodu i najmanje jednom sedmično dolazila na Bebine tretmane.

– Najvažnije je da uklonimo tu duhovnu glad kod vašeg muža – objašnjavala je Beba.

Problem je bio i u tome što Sehijin muž nije vjerovao u postupak iscjeljenja, pa se duhovno liječenje svelo samo na Sehiju i preko nje.

Nedugo nakon tretmana sa Sehijom, i njen suprug je počeo mijenjati stav prema duhovnim terapijama. Na kraju je ipak pristao da redovno dolazi na tretmane.

– Tačno sam vidjela kako je on svoje materijalno tijelo zaštitio sa čak devet jakih energetskih omotača, blokada koje je sam stvorio ne dopuštajući osjećajima da prodru do njega. U duhovnoj terapiji je priznao kako svoju ženu voli kao suprugu i majku svoje djece, i poslovno uspješnu ženu. Ali, da tjelesnu glad, koliko god to želio, više prema njoj ne osjeća. I tu se pokazalo kako je problem bio povezan sa prokletstvom njegovog punca – kazala je Beba.

Trajali su ovi tretmani skoro pet mjeseci. Jednog dana Sehija se javila Bebi i kazala joj kako je nakon pune dvije godine duboke i teške krize, sa svojim mužem noć prije vodila ljubav isto onako kako su to radili u mladosti. Bebini kontakt telefoni su 061 057 380 ili 033 619740. Pozivni za BiH je 00387.