Uz pomoć Denisa Jurišića Huso kao momak: ZBOG REUME BIO ISKRIVLJEN KAO PARAGRAF, A DANAS SAMO ŠTO KOLO NE IGRA!

U svojoj biljnoj apoteci čuveni bh. fitoterapeut Denis Jurišić posjeduje 100% prirodne kreme, kapi, tinkture, ulja i biljne mješavine koje uklanjaju kostobolju, reumu, išijas, te podmlađuju i regeneriraju hrskavicu. Uz poseban režim ishrane, određene fizičke aktivnosti te njegove biljne terapije bolesti za kratko vrijeme odlaze kao rukom odnešene

U ovom broju donosimo dva istinita svjedočenja ljudi koji su godinama imali problema sa reumom, koja zahvata kosti, zglobove, hrskavicu, tetive, mišiće i ligamente. Huso Terzić je 68-godišnjak koji je sa reumom muku mučio, kako kaže, „dobrih deset godina.

„Kada bi se reuma „probudila“ imao sam osjećaj da me boli i svaka dlaka na glavi, noge i ruke izdaju… Bukvalno, čovjek postane invalid, džuturum kojem je teško napraviti i jedan korak po kući, a kamo li na ulici – kazuje Huso.
Osim što uzrokuju bolove i otoke, reumatske bolesti za posljedicu mogu imati oštećenje zglobova, smanjenu pokretljivost, djelimičnu ili potpunu fizičku nesposobnost, te na kraju i invalidnost.
Dodaje, da je bilo perioda kada je zbog reume hodao iskrivljen kao paragraf.

Bilo je to od oktobra do decembra prošle godine. Bolovi su me probadali od krsta do stopala, a onda bi udarili i u glavu. Bilo je dana kada bi sve boljelo od stopala pa do kose na glavi.

Pio je lijekove, odlazio na fizikalne terapije, rodica mu iz Amerike slala neke specijalne kreme, ali nikada nije uspio potpuno ukloniti taj bol.

„Na momente su bolovi bili toliko jaki da se nisam mogao pomjeriti. Istovremeno, desna noga mi je non-stop trnula. Vjerujte da sam sebe zamišljao skvrčenim u kolicima“.

Potrošio je, kaže, vreću para, ali reume se nije kutarisao. Zato je bio sumnjičav i prema Denisovoj biljnoj terapiji, koja nije skupa. Plašio se razočarenja.

„Trebali smo se naći na Ilidži. Komšija me odvezao. Tada mi je bilo teretno napraviti deset koraka. Nekako sam dogurao. Denis mi preporučio da uzimam te čudotvorne Kapi za reumu svako jetro, da se naveče mažem DI TOFOM, a da se masiram uljem za reumatska oboljenja, te da obavezno pijem organsku surutku.

Moram priznati da nisam bio previše optimista. Ali, kada sam slijedeću noć prespavao nekako mirnije, a ustao sa manje bolova, počeo sam vjerovati u djelotvornost Denisove terapije. Zaista brzo su se tegobe povukle, bolovi u krstima kao da su rukom odnešeni.

Od travara Denisa Jurišića saznajemo da je Huso koristio kompletnu terapiju: eliksir za podmlađivanje hrskavice, kapi za reumu, ulje, te DI TOF kremu.

„Moji pacijenti su preporođeni i to nakon kratkog vremenskog perioda njihove upotrebe. Osobe koje su koristile kapi, kremu ili ulja veoma brzo su otklonile bolove i ukočenost na svakom dijelu tijela, gdje su ih kosti izdavale, a zglobovi škripili – ponosan je Denis i dodaje da se većina vratila normalnim životnim aktivnostima.

Kontakt telefoni travara Denisa Jurišića su 061 373 581 ili 061 279 027. Pozivni za BiH je 00387.