Uz malo soli riješite se glavobolje za minutu!

Metoda je jednostavna, a ne košta ništa. U čašu limunova soka stavite dvije kašičice soli, popijte i riješite se glavobolje

Ozbiljna glavobolja može vas prikovati uz krevet i uništiti sve planove. Bol koja ju karakterizira nerijetko je snažna i vodi do granica neizdrživosti. Kako se ne biste dodatno trovali tabletama zbog rješavanja “obične” glavobolje, poslužite se doista običnim receptom. Sve potrebne sastojke vjerovatno već imate kod kuće, a glavna među njima je – sol.

Kada se odlučite za rješavanje glavobolje solju, pazite da je sol koju koristite čista. Najbolje bi bilo koristiti himalajsku sol ili pak onu morsku. Himalajska je sol preporučljiva stoga što sadrži čak 84 minerala, elektrolita i elemenata koji povoljno utječu na ljudsko tijelo. Sol pomaže reducirati glavobolju, pojačava imunitet, podiže razinu energije tijela, uravnotežuje razinu seratonina i elektrolita u tijelu i još mnogo toga.

Metoda je jednostavna, a ne košta ništa. U čašu limunova soka stavite dvije žličice soli, popijte i riješite se glavobolje.