Uvećajte bogatstvo uz pomoć Magije za novac, glinenog ćupa i zelenih svijeća

Ovi rituali će pozlatiti vaš trud, pomoći će vam da ostvarite poslovne planove, da naplatite ono što radite, ali neće vam na prag donijeti kovčeg izgubljenog blaga.

Tri puta vode do bogatstva: rad, vjera i sreća. Da radite i verujete, morate sami, a sreću dozovite magijom! Evo kako to ide:

1. Korak – zamislite da ste bogati

Efekat ovih materijalnih atributa biće jači ako ih dopunite verbalnim afirmacijama. Afirmacije napišite na papiriću i okačite ga u zoni bogatstva. Možete i da ih izgovarate naglas kada ste u tom dijelu stana. Međutim, da bi ovaj ritual uspio, morate živo da predstavite sebi situaciju u kojoj se ono što izgovarate već ostvarilo.

Ovo su čarobne riječi: „Bogat/a sam“, „Moje finansije su stabilne“, „Sve što radim donosi profit“, „Moj imetak se uvećava“, „Mogu da priuštim sebi i svojim bližnjima sve što hoću“.

 1. Korak – Glineni ćup

U periodu rastućeg mjeseca oko ponoći stavite u glineni ćup sve metalne novčiće koje nađete po džepovima, tašnama, novčaniku, fiokama… Ako već imate posudu u koju stavljate sitniš, i te parice prebacite u ćup kako stara posuda ne bi ometala dejstvo rituala.

 

 1. Korak – tri zelene svijeće

Sada upalite tri zelene svijeće, stavite ćup ispred njih, koncentrišite se i počnite. Miješajte pare rukama i vadite ih iz ćupa i sipajte nazad tako da zveckaju. Zamišljajte kako uvijek kod sebe imate onoliko novca koliko je potrebno da biste se osjećali bezbrižno i sigurno.

 • Ako očekujete prihod, a niste sto posto sigurni da će ga biti, zamislite kako vam od banke stiže obavještenje da je uplata izvršena.
 • Ako želite da tokom određenog mjeseca nađete novi izvor prihoda, zamislite kako dobijate ponudu koja vam baš odgovara. I ne zaboravite da vizualizujete kako vam za nov angažman plaćaju.
 • Ako želite da kupite neku krupnu stvar, a nemate para, zamislite kako je ipak kupujete i plaćate, a pritom vam u novčaniku ostaje još mnogo novčanica.
 • Poslije obreda ćup ostavite pod prozorom do punog mjeseca.
 1. Korak – Volite pare svom snagom srca svog

Ako su vaše misli o novcu negativne, pare će vas sigurno izbjegavati. Uzmimo da vi želite da budete dobrostojeći, ali prezirete bogataše i ultra uspješne ljude.

Ako smatrate da je novac nešto prljavo, nečasno, suprotno svakoj duhovnosti, ako vjerujete da „bogati plaču“, vašu želju da imate para blokiraće taj negativan odnos prema materijalnim dobrima. Da biste privukli novac, morate ga voljeti gdje god da se nalazi – u vašim ili tuđim džepovima.

Radujte se kad drugima dobro ide, samo tako ćete signalizirati višim silama da volite pare.

 • Ako vam je teško da kontrolišete misli i osjećanja, počnite bar da kontrolišete riječi, jer misli i artikulišemo govorom.
 • Ponavljanje afirmativnih fraza pomoći će vam da promijenite negativan obrazac mišljenja koji je odbijao novac od vas.
 • Ako za svoje finansijske probleme krivite supružnika, roditelje, prijatelje, državu, bogataše – samo ćete tapkati u mjestu, a vaša razočaranja i problemi ostaće u vama. Zapamtite, traženje krivca i kukanje neće unijeti pozitivne promjene u vaš život. Takvim stavom samo produbljujete sve što je loše.
 • Svaljivanje krivice na druge blokira vaše stvaralačke i kreativne moći. Ono otežava i usporava učenje govora uspjeha.
 • Nemojte upasti u zamku ogorčenosti. Nemojte iza svakog problema tražiti negativan podtekst i spletke, to će blokirati vaše kapacitete da rješavate probleme.
 • Ponavljajte kako obožavate novac, kako je bogatstvo prava sreća, kako i novac voli vas… To će otjerati negativne misli, jer magija radi po principu zamjene. Na primjer, ako čašu punu prljave vode stavite pod česmu, u njoj će se uskoro naći čista voda.
 1. Korak – fontana, vaza ili akvarijum

U jugoistočnom dijelu stana treba da imate vodu. Fontanu, vazu, akvarijum

Jedan od najmoćnijih načina privlačenja novca je aktivacija zone bogatstva. Ta zona nalazi se na jugoistoku vaše kuće ili u najdaljem lijevom uglu prostorije, a aktivira se pomoću tekuće vode. Zato u taj dio stana ili sobe stavite fontanu, akvarijum sa zlatnim ribicama, kristale, novčiće i drvo novca.

 1. Korak – Redovno brišite prašinu

U zoni bogatstva uvijek mora da vlada red. Ne dozvolite da na obredne predmete napada prašina. Ako je vaš magijski predmet akvarijum sa zlatnim ribicama, voda u njemu uvijek mora da bude kristalno čista, a zidovi akvarijuma bez kamenca i uglancani. Osim toga, Kinezi se vrlo brižljivo odnose prema svojim ribicama. Vjeruje se da gazdi ne prijeti finansijska kriza sve dok su njegove ribice žive i zdrave. Smrt samo jedne ribice smatra se zloslutnim predskazanjem.

VAŽNI SAVJETI:

Ipak, morate imati na umu da ništa u životu ne pada s neba i da obredi privlačenja novca neće djelovati ako vi sami ne preduzmete ništa. I sreća voli vrijedne. Ovi rituali će pozlatiti vaš trud, pomoći će vam da ostvarite poslovne planove, da naplatite ono što radite, ali neće vam na prag donijeti kovčeg izgubljenog blaga. (aura.ba)