Uspješne, slavne, zgodne, ali same: Zašto nemaju sreće u ljubavi Ceca, Hanka, Neda, Vesna, Šemsa….

Iako su ostvarile velike uspjehe u karijeri, decenijama su miljenice masa, prodale su milione nosača zvuka, balkanske najpopularnije zvijezde: Ceca, Hanka Paldum, Neda Ukraden,Vvesna Zmijanac, Šemsa Suljaković… i nemaju sreće u svim životnim sferama.

Prije svega nesretne su u ljubavi. Doživljavale su i po nekoliko ljubavnih krahova. Neke su danima i godinama patile, okrenule se čak i alkoholu, a neke su opet krenule od zagrljaja do zagrljaja. Jedino, gdje nisu zatajlile – to su majčinski osjećaji. Sve ove dame su prigrlile svoju djecu i ne zapostavljaju ih nikada. Čak su i kao nane/bake sjajne.

Teško je ocijeniti koja od njih je doživjela najveći emotivni slom; da li Ceca nakon pogibije Arkana, ili Hanka kada je čovjeka svog života Muradifa Muftu Brkića, zatekla u prostorijama „Sarajevodiska“ u vrućem zagrljaju sa pjevačicom Admirom Galić (neki kažu da se zvala Golać).

Ako je suditi po ponašanju, Neda i Vesna nisu se pretjerano sekirale nakon razvoda. One su, poput pčela, samo odletjele na drugi muški cvijet. Šemsa Suljaković je priča za sebe. Ona se, nakon bračnog brodoloma i nesretnog života, posvetila pjesmi, porodici i sinu. Ona se, zapravo, nakon toga nikada više nije ni trudila ostvari stabilnu emotivnu vezu.

U ovom videu saznajte kroz kakve su sve ljubavne patnje priolazile ove poznate dame:

(aura.ba)