Uselili u kuću pa im počela stizati jeziva pisma : “Znam imena vaše mlade krvi koju ste mi donijeli!”

Bračni par koji je dobijao pisma od „Posmatrača“ se bori da proda svoj dom.

Ovi incidenti su počeli u junu 2014. godine kada su Derek i Marija Brodus kupili imanje u Vestfildu, Nju Džerziju za 1,3 miliona dolara, sa namjerom da se tamo presele sa njihovo troje djece.

Na žalost, oni su ubrzo postali meta misteriozne osobe koja se predstavlja kao „Posmatrač“ koja je počela da im šalje pisma ubrzo nakon što su kupili novu kuću.

„Moj djed je posmatrao kuću 1920ih, moj otac 1960ih. Sada je moj red,“ napisao je on u jednom pismu. „Da li su pronašli ono što je u zidovima? Ima vremena… Drago mi je da znam vaša imena sad i ime mlade krvi koju ste mi donijeli.“
„Ko je u sobama sa pogledom na ulicu? Saznaću čim se uselite. Pomoći će mi da znam ko je u kojoj sobi, da bih mogao bolje da planiram.“

Pisma su ih toliko preplašila da su donijeli odluku da prodaju kuću umjesto da se usele u nju, međutim, stigma koja sada prati to imanje otežava pronalazak kupca.

Par je čak tužio prethodnog vlasnika kuće na osnovu toga da je on već znao za poruke prije nego što je zvanično prodao njima kuću.

Kako sad stoje stvari, imanje je opet na tržištu, međutim, identitet osobe odgovorne za s, anje pisama i dalje ostaje potpuna misterija. Policija koja je obavila istragu nije saznala ništa.