Urnebes u Solinu: Kum se kod matičara srušio, u crkvi zaspao!

Ovih se dana društvenim mrežama ponovo počela dijeliti jedna od najbizarnijih snimaka ikad nastalih na ovim prostorima. Snimljena je 90-ih godina, a na YouTubeu se pojavila 2009. godine…

Vjenčanjima se na ovim prostorima uvijek pridodavala posebna važnost. Iako su to na kraju obično bile, kako je to ispjevao jedan kantautor, parade pijanstva i kiča, ljudi za njih još uvijek podižu velike kredite i uglavnom su spremni na svakojake ludosti kako bi impresionirali svoje bližnje.

No, među svim tim običajima, jedno je vjenčanje ostalo upisano u legendu. ‘Pir u Solinu’ na YouTubeu se pojavio još 2009. godine i otad ga je vidjelo više od 700 hiljada ljudi. Postoje dakle vrlo dobre šanse da ste i vi već vidjeli snimku zbog koje mlada, poprilično smo sigurni, žali i danas.

Ne samo da je kum njenog tada budućeg supruga bio potpuno pijan, on se na kraju ceremonije kod matičara uspio srušiti. Nakon toga je i mladoženju i mladu izljubio u usta, a onda je, kao što ćete vidjeti i sami, u crkvi jednostavno zaspao. Dva agresivna poljupca mladog bračnog para bolje da uopće ne komentiramo.

Sve u svemu, kada pogledate snimku, biti će vam jasno zašto se opet počela širiti internetskim prostranstvima.

(24sata.hr)