Upoznajte par iz Teksasa čiji orgazam traje nevjerovatnih 18 sati!

Melanie i Scott Mcclure su dopadljiv bračni par iz Teksasa, koji u posljednje vrijeme preplavljuje medije zbog produŽenih, intenzivnih orgazama koje, kažu, daruju jedno drugom čak i samo ako su samo u istoj prostoriji, a još bolje i dugotrajnije vrhunce, kažu, priušte zagrljajem.

Iako ne znamo bismo li baš bili spremni na 18-satni orgazam, koliko njihovi znaju trajati, ipak nas je zanimalo u čemu je njihova tajna. Izgleda, u tantri. “Prakticiranjem tantre, Melanie i ja možemo ući u uzvišena orgazmička stanja – kroz disanje, grljenje i diranje, kao i kroz seks”, kaže 47-godišnji Scott. Čak i zvukovi, okusi i vibracije zemlje mogu nas dovesti do ekstaze”. I, što je zanimljivije, Scott, koji je prakticiranje tantre započeo jer je tako htio riješiti problem preuranjene ejakulacije, u čemu je očito uspio, kaže da svi mi ovo uz malo vježbe možemo postići.

Melanie i on su osam godina u braku – i očito im je dosta zabavno. “Otkako smo Scott i ja otvorili svoja srca, ja redovito, svaki mjesec postignem osmosatni orgazam. Scott i ja smo prvo mislili da smo neki mutanti kad smo počeli postizati svoje orgazme, ali smo kasnije prenijeli svoje znanje učenicima i oni to isto sada mogu postići”, kaže Melanie (33). Par, naime, održava radionice pod nazivom Estatic Hearts Tantra, i koliko vidimo na videu s njihova Instagrama, nije baš neposjećeno: Ovi majstori seksa su sa svijetom podijelili i par savjeta za intenzivniji orgazam, a ako je vjerovati ovom što kažu, možda ih se isplati isprobati:

1. Proizvodite zvukove: Tako dajete sebi dopuštenje da se otvorite, izrazite i oslobodite svoju moć. Dokazano je da stvaranje zvukova tijekom orgazma pojačava orgazam.

2. Dišite duboko: Tako ćete produžiti orgazam.

3. Vizualizirajte: Vizualizirajte svoju seksualnu energiju koja vam u trenutku orgazma prolazi kroz tijelo. Nemojte da vam je ejakulacija jedini cilj.