Univerzalna pravila ljubavi za žene: Ne moraš mu dati svoj novac, i ne depiliraj svaku dlačicu, ako to ne želiš!

Ne postoje univerzalna pravila u ljubavi, no postoje neka kojih bi se trebala držati kako bi zadržala svoju osobnost i integritet.


Smršati
Ako si odlučila zdravije jesti i više vježbati, samo daj. Ali nemoj to činiti kako bi bila privlačnija svom muškarcu. Čini to zbog sebe.

Napustiti dugogodišnje prijatelje
Ako želi da toliko ne komuniciraš s bivšim, to je razumljivo. Ali ako želi da izbrišeš broj dečka s kojim si prijateljica od vrtića, pretjerao je.

Sniziti standarde i odustati od svojih snova
Ne moraš birati između karijere i ljubavnog života. Zaista ne moraš. Ako te sprječava u tome da ideš za svojim ciljevima, ostavi ga i nađi nekog ko će ti biti podrška.

Raditi u seksu stvari koje ne voliš
Nemoj mu dopustiti da te osjećajem krivnje natjera na analni seks ako ne želiš. Ako te zaista voli, neće te prisiljavati. Bit će sretan s onime što mu pružiš.

Oblačiti se drugačije
Ako on voli da žena nosi haljinu, možeš kupiti jednu ili dvije. Ali nemoj napuniti ormar novom odjećom kako bi ga impresionirala. Trebao bi te voljeti takvu kakva jesi.

Dati mu novac koji zaradiš
Ako želi biti kući i brinuti o kućanskim poslovima dok ti plaćaš račune, to je u redu. Ali nemoj mu dopustiti da potroši sav tvoj novac na gluposti dok niste platili stanarinu.

Promijeniti frizuru
Ako voli plavuše, a ti si brineta, ni slučajno se nemoj mijenjati. Nemoj puštati kosu niti se šišati samo da bi mu udovoljila. To je tvoje tijelo. Ti si glavna.

Pretvarati se da si neko ko nisi
Ako ne podnosiš gledati reality show koji on voli, to je u redu. Ne morate imati sve zajedničko kako biste bili zajedno.

Pustiti ga da donosi sve odluke
Odluku o tome gdje ćete jesti ili koji kauč kupiti za novi stan. Imaš glas. Iskoristi ga.

Depilirati svaki dio svog tijela.
Ne trebaš obrijati sve ako to ne želiš. Tvoja je zadnja, a ne njegova.

Oženiti se ili imati djecu
Samo ako to zbilja želiš. Ako rodiš samo zato jer partner to želi, vaša će veza patiti. Završit ćete utapajući se u kajanju i prijeziru.