Umorni ste od nesretne ljubavi. Evo kako ćete prepoznati ljubav svog života!

Ako još uvijek nemate sreće u ljubavi, evo nekoliko savjeta kako da pronađete i dočekate osobu sa kojom ćete biti beskrajno sretni

Sačekajte osobu zbog koje se nećete plašiti da pokažete osjećanja, jer će voljeti svaki vaš dio. Osobu zbog koje nećete osjećati da morate da usporite, jer se ta osoba neće plašiti vaše brzine već će hodati u korak s vama.

Osobu zbog koje ćete se osjećati sigurno u svojoj koži, zbog koje nećete morati da pazite na svaku svoju riječ. Osobu s kojom se nećete osjećati kao da dajete previše. Osobu zbog koje se nećete pitati zašto vaša ljubav nije dovoljna jer će cijeniti baš svaki dio onoga što mu dajete. Osobu koja vas neće odgurivati, nego će vas htjeti blizu sebe.

Sačekajte osobu koja vas neće htjeti samo za jednu noć, već će htjeti svaki trenutak da provede s tobom. Osobu koja želi da čuje svaku vašu priču i s kojom možete da podijelite svoja sjećanja. Osobu koju neće zanimati tek ideja vas, već vi u cjelosti.

Sačekajte osobu zbog koje ćete prigrliti ideju ljubavi, izlazaka i romantike. Osobu za koju nećete osjećati kao da ste se pomirili s manje od onoga što zaslužujete. Pričekajte osobu koja će vaše bolno srce pretvoriti u radosno. Osobu koja će održati svoja obećanja i truditi se da bude dio tvog svakodnevnog života.

Sačekajte osobu koja će vam smekšati srce jer je to ono što vam treba. Umorni ste od ljudi koji vas vole pod svojim uslovima ili vam se javljaju samo kada im nedostaje pažnje. Umorni ste od toga da budete na drugom mjestu, nečija utjeha ili prolazna strast. Umorni ste od gledanja poruka i ne dobijanja željenog poziva. Umorni ste od nadanja i kratkotrajnog uzbuđenja. Umorni ste od toga da dajete ljubav pogrešnim ljudima.

Sačekajte osobu koja će vam smekšati srce u tolikoj mjeri da ćete skinuti oklop. Osobu koja otvoriti vaše veliko srce i koja će uživati u vašoj ljubavi. Pričekajte osobu koja će razumjeti da vaša sreća zavisi od ljubavi i da ste ispunjeni onda kada ste voljeni. Osoba koja razumije šta znači ljubav i koja to neće shvaćati olako. Osobu koja će vidjeti vaš osmijeh i truditi se da ga uvijek imate na licu. Pričekaj osobu koja će te gledati i u tebi vidjeti ono za čime si tragao/la.(Izvor: Sensa klub)