Ulazak Planeta Sreće u Vagu: 4 stvari koje trebate raditi i 5 stvari koje treba izbjeći (do 10. 10. 2017.)

b7f20ea09a0cdef0de88fd34c1dJupiter donosi sreću – ali ne sreću s neba, već upravo one šanse koje priželjkujete

Jupiter je u Vagu ušao 9. 9. 2016. godine, a ovaj veliki tranzit traje punih 13 mjeseci, uključujući i retrogradnu fazu od 6. 2. do 9. 6. 2017. godine.

Jupiter nam nosi odgovore na pitanje – gdje nas čekaju najveće mogućnosti, najbolje šanse. Naravno, pogrešno bi bilo vjerovati da će sam tranzit donijeti nešto veliko, bogatstvo ili sreću s neba. Rezultati tranzita ovise od individualnog horoskopa kao i od aspekata koje prave sa “našim” planetima.

Generalno, Vagama Jupiter može donijeti veliki uspjeh u poslovima vezanim za umjetnost, javnost, odnose s javnošću i partnerstva. Ovo je odličan period za pokretanje novih akcija i poslova, posebno za Jarčeve. Karijera bi mogla doseći vrhunac naročito ako se i vi osobno tome posvetite i uložite dosta energije.

Jupiter, planet sreće, probudit u nama osjećaj pravičnosti, napredak kroz znanje, ali također i buđenje vjere i nade. Ne treba se zavaravati da će brak, veza, poslovni odnos postati bolji tijekom ovog tranzita sami od sebe. Međutim, ukazat će nam se šanse da glavne probleme riješimo, a konflikte izgladimo.

Bit će to vrijeme kada se treba više posvetiti umjetnosti, kulturi, estetici. Treba se učiti empatiji, toleranciji, fer igri. A ako naša dugoročna veza više ne odgovara ni nama ni partneru, Jupiter u Vagi dat će nam šansu da je pravično okončamo na obostrano zadovoljstvo.

Tranzit Jupitera kroz Vagu osjetit ćemo na pozitivan način ukoliko činimo sljedeće:

  • Odredite ciljeve unutar veze i budite ustrajni.
  • Poštujte želje partnera kao što poštujete vlastite želje, isto vrijedi i za poslovno partnerstvo i prijateljstvo. Upravo je fer igra ono što Jupiter bogato nagrađuje tijekom ovog tranzita.
  • Družite se više, proširite svoj krug prijatelja. Uključite se u umjetnička događanja, ostvarit korisne kontakte i dobit ćete mogućnost za osobno usavršavanje.
  • Tri ključne riječi za ovaj tranzit umjetnost, umjerenost i umiljatost – to se odnosi i na ponašanje i na vašu pojavu. Ovaj pristup pomoći će vam da izgradite harmonične veze i dosegnete unutarnji mir koji vam je prijeko potreban.

Što se tiče stvari koje treba izbjegavati tijekom ovog tranzita, na prvom mjestu je obuzdavanje ega, a potom:

  • Izbjegavajte davati obećanja partneru koja ne možete ispuniti, kao i da prihvaćate previše kompromisa u cilju boljitka veze. Sve to može samo doprinijeti zahlađenju odnosa, pa čak i raskidu. Nasilni kompromisi bit će nepodnošljivi za obje strane, ničemu ne vodi da se jedan odrekne vlastite sreće u cilju održavanja partnerstva po svaku cijenu.
  • Egocentričnost, posebno u ljubavnim vezama.
  • Bilo kakvo ponašanje koje može izazvati neprijateljstvo, ovo može upropastiti vaše šanse da ostvarite dogovore u korist obje strane.
  • Ukoliko zamijenite estetiku i eleganciju prepotencijom, nećete ostvariti ciljeve proširenja društvenog kruga.
  • Ovo je tranzit tijekom kojeg se treba čuvati osoba fasciniranih izvanjskom ljepotom. Oni nikad neće biti zainteresirani za bilo kakav dublji odnos.

lovesensa.rs