UKUSAN DORUČAK ZA LIJEP TEN, RAVAN STOMAK I ČVRSTE NOKTE

Poslije mjesec dana konzumiranja ovog koktela, lako ćete izgubiti 3-5 kilograma suviše težine,a najveći dio oko stomaka!

Nutricionisti preporučuju za doručak suhe šljive, sjemenke lana, kakao…i tvrde da će za mjesec dana znatno smršati u pordučju stomaka. Ovo je jedan od najzdravijih i najukusnijih doručaka, jer u sebi sadrži vitamine i minerale koji poboljšvaju izgled kože, kose, normalizuju metabolizam i snaži organizam. Ovaj svakodnevni doručak pomoći će eliminaciji nečistoća iz organizma i očistiti crijeva, jer bezuslovno rješava problem lijenih crijeva i opstipacije, sagorjevanje masnih naslaga i normalizuje težinu.

Poslije mjesec dana konzumiranja ovog koktela, lako ćete izgubiti 3-5 kilograma suviše težine,a najveći dio oko stomaka! Ten kože, kosa i nokti postaju zdravi i lijepi, a stomak će se polako “istopiti”

RECEPT ZA OVAJ UKUSAN I ZDRAV DORUČAK: 300 ml kefira (ili nemasnog jogurta), 2 supene kašike ovsenih pahuljica, 1 kafena kašika samljevenog lanenog sjemena, 1 kafena kašika kakaoa u prahu i 5-7 mesnatih suhih šljiva

Doručak se priprema uveče za sutradan.Prelijte sa malo kipuće vode (100 ml) suhe šljive. Poklopite i ostavite na 5-10 minuta.Za to vrijeme u činiju staviti ovseni pahuljice, samljeveno laneno sjeme i kakao. Preliti kefirom i dobro sve izmješati.Nabrekle šljive sitno isjeckajte (možete u blenderu do stanja „pirea“ ili u super sjecku, ili ručno) i dodajte u prethodnu smjesu.Dobro izmješajte i ostavite u frižider.

Ujutro izvadite iz frižidera i uživajte u svom zdravom i ukusnom doručku. Rezultati će ubrzo biti vidljivi (aura.ba)