Ukusan doručak: „Mermaid Tost“ – prepečeni hljeb sa namazom

Ako i vi želite zabavan obrok, uzmite krem sir i pustite mašti na volju.

BIG NEWS calls for some OG mermaid toast: I am so thrilled to announce that I am officially writing my first cookbook with @clarksonpotter !! ? Truly cannot believe this is a reality. I want to thank every single person who has supported me on this journey- simply wouldn't be here without you ? // This book will have a unique blend of all the things I love; where food, wellness & art all have a seat at the table. I can't wait to share. // BIG thank you to @meg_thompson @amandaenglander @clarksonpotter @penguinrandomhouse

A post shared by Adeline Waugh (@vibrantandpure) on

Iako se čini da se ne može izmisliti ništa novo kad je riječ o ishrani, kreativci sa društvenih mreža uspijevaju da predstave novotarije. Tako je trenutni hit doručak “Mermaid Toast”. U pitanju je prepečeni hljeb sa namazom u duhu morskih boja. Postoji i “Unicorn Toast” na kome se pretapaju dugine boje.
“Dodavanje soka od cvekle može da stvori najljepše nijanse ružičaste. Moj cilj je da zdravu hranu pretvorim u zabavnu hranu, tako što dodajem malo boje”, rekla je za “Vogue” Adelina Vog, koja stoji iza profila vibrantandpure i koja je jedan od tvoraca ovog neobičnog i popularnog trenda.

Ako i vi želite zabavan obrok, uzmite krem sir i pustite mašti na volju.

Za zelenu boju dodajte prah spiruline, za ružičasto-ljubičastu možete da koriste i sok borovnice. Malo ih pomiješajte i razmažite po tostu, dodajte jestive ukrase, voće i povrće za još ljepši vizualni doživljaj.