Ubila ga farmaceutska mafija? Kontroverzni biohaker koji je pronašao “lijek za AIDS” pronađen mrtav

Poznati kontroverzni holistički iscjelitelj, koji je nedavno napunio naslove medija i koji je tvrdio da je pronašao prirodni lijek za AIDS, pronađen je mrtav, prenosi NoviSvjetskiPoredak.com
Imao je samo 28 godina.

Tijelo Aaron Traywicka pronađeno je “licem prema dolje” u sobi za spa i fitness u aveniji Massachusetts u središtu Washingtona u nedjelju, prema uredu policije Metropolitan DC.

Nekoliko izvora vijesti javljaju da je Traywick pronađen mrtav unutar spremnika za flotaciju u spa centru.

Dok je glasnogovornica policije rekla da nema pronađenih dokaza koji ukazuju na “nesretni čin”, Traywick, poznati zdravstveni i životni trener koji je aktivno održavao predavanja ljudima da preuzmu kontrolu nad svojim životima i odbace lijekove farmaceutske industrije, pridružio se dugom popisu holističkih liječnika i iscjelitelja koji su ubijeni pod sumnjivim ili neriješenim okolnostima tokom protekle dvije godine.

Traywick je nedavno tvrdio da je njegova firma za holističko “biohakiranje” razvila “istraživački spoj” koji bi mogao izliječiti HIV, AIDS i herpes.

On se spremao predstviti dokaz o lijeku i spoju za dijagnostičko testiranje tokom 2018. godine.

“Aaron je bio strastveni vizionar. Izgleda da nikada nije bio umoran jer je motivisao ljude da rade na nekim od najzanimljivijih izazova s kojima se suočava čovječanstvo” – izjavio je Tristan Roberts, zaposlenik tvrtke Ascendance Biomedical.

„Iako se mnogi na biohaking sceni nisu slagali sa njegovim metodama, nitko od njih nije sumnjao u njegove namjere.

Tražio je ništa manje od revolucije u biomedicini; demokratizaciju znanosti i otvaranje puno mjesta za globalno iscjeljivanje.”

U intervjuu prošle godine Traywick je pojasnio da se “biohakiranje” odnosi na napore pojedinca da promijeni svoju biologiju raznovrsnim sredstvima, uključujući promjene načina života i prehrane, i upotrebom holističkih, često nelicenciranih terapija.

Međutim, Farmaceutska industrija i mainstream mediji su se urotili protiv Traywicka kako bi ponizili i degradirali njegovu holističku praksu, te su godinama prekovremeno radili na progonu Traywicka u pokušaju da ga otjeraju iz poslovanja.

Izgubili smo toliko holističkih iscjelitelja u protekle dvije godine. U većini slučajeva vlasti su te slučajeve pomele pod tepih, no neki slučajevi su od tada ponovno otvoreni i sada se istražuju kao ubojstva.

Vrijeme je da prepoznamo čudno veliki broj smrtnih slučajeva unutar holističke medicinske zajednice kao – čistku u “liječničkim redovima”.