U svijetu postoji 12 “đavoljih grobalja” i “trokuta smrti”: Ovo su mjesta gdje avioni i brodovi gube kompas i kontakte sa svijetom!

Bermudski trokut, Đavolji trokut kod Japana, Uskršnji otok, samo su neki od tih “Đavoljih grobalja”. Na tim mjestima događaju se neobjašnjive stvari poput nestajanja brodova, aviona i tome slično. Samo u Bermudskom trokutu život je izgubilo negdje oko 8000 ljudi. No šta ako se svi ti “trokuti” mogu međusobno povezati? Ivan P. Sanderson je dokazao da mogu, tako smo dobili “rešetke Zemlje”

Fotografías Aereas; Hotel Explora Rapa Nui

Bilo je izvještaja o avionima koji su po dolasku pokazivali znakove putovanja kroz drugu vremensku zonu, jer su svi satovi na letjelici kasnili tačno za isti interval! Ivan P. Sanderson je uočio kako postoji pet “Đavoljih grobalja” u sjevernoj hemisferi, pet u Južnoj i dva na polovima, ukupno dvanaest koja tvore tačno vrhove ikosahedrona!

“Đavolja groblja ” su smještena na vrhovima ikosahedrona rešetke Zemlje. Na tim se mjestima mogu dogoditi abnormalni vrtlozi tokom rijetkih interplanetarnih podešavanja unutar našeg sunčevog sistema. Prema David Wilcock-u različite gustoće etera u svemiru kreiraju mnoge različite fizikalne dimenzije.

U osnovi postoji osam dimenzija koje su povezane s oktavom; međutim svaka od tih dimenzija može opet imati svojih osam pod-dimenzija. Ta podjela može se nastavljati neograničeno dajući beskonačne dimenzije unutar našeg svemira.

Misteriozni nestanak aviona i brodova u Bermudskom trokutu bez ostavljanja bilo kakvih olupina se može objasniti tim vremenskim i prostornim izobličavajućim vrtlozima na vrhovima ikosahedrona. Avioni i brodovi su bukvalno nestali u drugoj dimenziji.

Danas se o ovoj temi jako malo priča, no nauka pokušava zaviriti i u ovaj misterij planeta Zemlje, te “rešetke Zemlje” ne mogu biti tek puka slučajnost. Rešetke su jednostavno dokazive i savršeno geometrijski složene. Te rešetke sigurno imaju svoju ulogu u životu našeg planeta. Sigurno se sve o tome zna i na najvećim političkim nivoima, ali se ne zna zašto se o tome šuti i kome je u interesu to prešutkivanje…

Rešetka zemlje

Tri ruska naučnika Nikolai Goncharov, Vyacheslav Morozov i Valery Makarov (ljudima su izrazito simpatična njihova imena), su napravili slijedeći korak u konstruiranju rešetke Zemlje. Počevši od Sanderson-ovog rada, dodali su dodekahedron mustri rešetke. Rešetka Zemlje je bila ekstenzivno studirana i pokazuje mnoge začuđujuće činjenice, jer savršeno iscrtava oblike kontinenata, planinske lance, tektonske frakture u Zemljinoj kori, grebene na dnu okeana, mjesta vulkana, te mustre struja okeana. Svi ti geološki učinci i još mnogo toga se može preslikati na rešetku Zemlje.

Mustra rešetke Zemlje se pridružuje torzijskim valovima, koji vrtložno ulaze u Zemlju. Iako su torzijski valovi vrlo sićušni, kolektivno postaju vrlo jaki i sposobni su kreirati stvarne geološke učinke koji su prepoznatljivi na kori naše Zemlje. (aura.ba)

error: Content is protected !!