U SUSRET PROSLAVLJENOM VALENTINU, ZA OSIROMAŠENE DUŠE…Neka ljubav pobjeđuje norme, predrasude, nacije, okove i emocionalne duhove prošlosti!

Piše: Adela Mahmutović

Ako živimo samo za 14.02. da poklonimo cvijeće ili iskažemo ljubav, pozovemo onu komšinicu koju gledamo 195 dana, spremimo klopu za voljeno biće, onda smo emotivni invalidi, životinje smo, kojima je dovolja koska za glabanje…..
I ne dajte svakome ni da vas u dupe poljubi – a ne da popije kafu sa vama…Ljudima odredite mjesto u vašem životu, jer gospodarite istim!

Plač, suze, kuknjažu, žalovanja, egoizam, poltronstvo, licemjerstvo, slabosti i gluposti ostavite onima koji u životu nemaju pametnija posla- A VI ŽIVITE, DO POSLJEDNJEG DAHA..

Pìšete mi da vam se javljaju mnogi u susret prazniku (čak i švalerke će se okoristiti za snošaj, doduše prije nego on izvede zvaničnu suprugu međ’ narod)…
Nemojte više biti pojedincima auto put! Izaberite muškarčinu koji vas stisne da vam pucaju kosti…i njemu budite putokaz…

Neka ljubav pobjeđuje norme, predrasude, nacije, okove i emocionalne duhove prošlosti! Ne tražite ljubav, budite ljubav 365 dana!! A ti moj Valentine, si mogao ovaj praznik utefteriti na ljeto, bilo bi jeftinije nadolmiti jednu, drugu, treću, petu ljubavnicu..Dan je duži ljeti, hormoni frcaju i bez vijagre, a Vils je gratis…jebo i pun novčanik vala ako je srce prazno i pored 5 različitih riba. ..

Ipak, na posljetku, tvrdim i ostajem pri stavu, OTVORITE SRCE I VOLITE 365 dana