U STROGOJ TAJNOSTI: VJENČALI SE LIAM HEMSWORTH I MILEY CYRUS?

miley-liam-splashTek što su se pomirili prije nekoliko tjedana, Liam Hemsworth i Miley Cyrus malo su ubrzali stvari.

Prvo je ona odmah vratila zaručnički prsten na ruku, zatim uselila pokraj zgodnog Australca, a sada je par navodno izrekao i “sudbonosno da”.

Navodno se vjenčanje održalo u Australiji tijekom novogodišnjih praznika, a radilo se vrlo intimnoj i romantičnoj ceremoniji na plaži. Zanimljivo je da je u to vrijeme cijela obitelj Hemsworth bila u rodnoj Australiji, a i sama Miley je objavila sliku s dočeka Nove godine, okružena slavnom braćom te njihovim ženama.

I dok su obožavatelji mislili kako se par samo ponovno zaručio, oni su najbližim prijateljima otkrili kako su se zapravo već vjenčali.

Iako još uvijek nema nikakve potvrde da su glasine istinite, navodno je takvo vjenčanje bilo Liamova želja, jer vjerujemo kako bi to bio jedan veliki, divlji tulum, da se pitalo kontroverznu pjevačicu.

Doduše, otkad se pomirila s jednim od najpoželjnijih neženja u Hollywoodu, potpuno se smirila te je prestala istovremeno zabavljati i šokirati javnost svojim neukusnim ispadima.

Navodno je Liam uz pomoć braće organizirao čitavo vjenčanje pa je mlada pjevačica dolaskom u Australiju zapravo došla na gotov čin, no nije imala apsolutno ništa protiv.

Inače, Miley je bila ta koja je 2013. godine prekinula zaruke s holivudskim zavodnikom, no čini se kako ga nikada nije preboljela, iako je bila i u višemjesečnoj vezi sa sinom Arnolda Schwarzeneggera, Patrickom.

“On zna da je to bio samo dio odrastanja i pronalaženja sebe pa se povukao i pustio ju da se iživi”, prenosi US Weekly.

(index.hr)